Tuto 157 Posted November 10, 2012 (edited) Ako promašim neka bude sa stilom! Vrijeme odigravanja: 16:00 Naziv para: Southampton FC - Swansea City - 1 X 2 rezultat i broj golova Tip para: Momčad 1 će pobijediti, a ukupno će u utakmici biti postignuto više od 2,5 gola Tečaj: 3.250 Edited November 11, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 10, 2012 I meni je poslednjih dana krenulo naopako.... Micha, da vidim kako cu proci danas. Ako puknem, menjaj me od sutra... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 zna li iko ima li u nekoj od onih tamo ponudjenih kladionica da se igra oba tima daju go i 3+? naso sam u bwinu al tu ima samo sto Tuto igra pobjednika i 3+ al ovo mi je malo sigurnije a znaju bit fine kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 10, 2012 zna li iko ima li u nekoj od onih tamo ponudjenih kladionica da se igra oba tima daju go i 3+? naso sam u bwinu al tu ima samo sto Tuto igra pobjednika i 3+ al ovo mi je malo sigurnije a znaju bit fine kvoteI ja sam tražio ali nisam našao. Možda bi prošlo da odigraš dva ista para, jedan na pobjednika, a drugi na 3+ golove! Micha će znati za te finese. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 10, 2012 I meni je poslednjih dana krenulo naopako.... Micha, da vidim kako cu proci danas. Ako puknem, menjaj me od sutra... Rano je tebi za izmenu. Igraš do daljnjeg, jedino povreda može da te izbaci iz igre. Pa jedino ste ti i Tuto sad u plusu i ti tražiš da te menjam . Čekaj u red! I ja sam tražio ali nisam našao. Možda bi prošlo da odigraš dva ista para, jedan na pobjednika, a drugi na 3+ golove! Micha će znati za te finese. Ne bi moglo da prođe. ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 10, 2012 Od mene : Fudbal Algeria > Division 1 Vreme: 16:00 MC El Eulma - USM Bel-Abbès Tip: 1 Kvota: 1.70 Kladionica: Unibet ------------------------------------------------------------------------------ Fudbal Saudijska Arabija Vreme: 17:40 Al Taawon Buraidah v Al Hilal Riyadh Tip: Al Hilal Riyadh -1,50, -2,00 Kvota: 2.025 Kladionica: Bet365 pobeda gostiju sa 3 ili više golova razlike. U slučaju pobede sa 2 gola razlike , pola uloga je dobitno, a pola je VOID. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 za danas proso moj par Wigan - WBA 3+ @1.80 al zbog njega sam ganjo ovu ponudu oba daju i 3+... u lokalnim kladionicama kvota je bila 2.10 a ako ce bit 3+ onda je i relano da ga oba zabiju i kvota dosta veca... nije to Real Barselona Mancester da nekoga ubiju 3:0 4:0 pa da neprodje oba daju mada ga i oni znaju cesto primit... ovo cesto igram za lovu i dosta puta prodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 10, 2012 Od mene : Fudbal Algeria > Division 1 Vreme: 16:00 MC El Eulma - USM Bel-Abbès Tip: 1 Kvota: 1.70 Kladionica: Unibet ------------------------------------------------------------------------------ Fudbal Saudijska Arabija Vreme: 17:40 Al Taawon Buraidah v Al Hilal Riyadh Tip: Al Hilal Riyadh -1,50, -2,00 Kvota: 2.025 Kladionica: Bet365 pobeda gostiju sa 3 ili više golova razlike. U slučaju pobede sa 2 gola razlike , pola uloga je dobitno, a pola je VOID. I moja oba prošla - Alžirci 2:0. A Arabljani -1:4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 10, 2012 I ja najzad pogodih nešto... Sutra imam obaveze, pa sam malo pre postavio svoj par: Fudbal Peru Primera Division Vreme: 18:00 Cobresol FBC - Sport Huancayo Tip: 2 Kvota: 1.70 Kladionica: Unibet ...zato što sam pročitao negde da domaćini imaju finansijske probleme i bilo je pitanje da li će se ova utakmica i odigrati. Poslednje tri su izgubili i to sa 0:4, 1:2 i 0:6. Pozdrav i srećno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 10, 2012 Američki fudbal NCAA FB Vreme: 18:00 Syracuse Orange-Louisville Cardinals(ML) Tip: Syracuse Orange Kvota: 2.05 Kladionica: Pinnacle Orange Laganini FT: 45-26 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 10, 2012 :icon_razz: Za sve današnje pogodke.... Još jedan moj par za 11.11.: Fudbal Chilean Primera Division Vreme: 22:30 Union Espanola v Cobreloa Tip: 1 Kvota: 1.70 Kladionica: WillHill ...zbog ovoga: http://www.cdf.cl/20...union-espanola/ Pozdrav i srećno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 11, 2012 Od mene ovo: Fudbal Bolivia Apertura Vreme: 22:00 The Strongest v Oriente Petrolero Tip: The Strongest -1,50 Kvota: 2,075 Kladionica: Bet365 Pobeda Strongesta sa 2 ili više golova razlike --------------------------------------------------------------------------------------- Fudbal Russia Premier League Vreme: 12:45 FC Rubin Kazan - FC Krylya Sovetov Samara Tip: Home - Home Kvota: 2.10 Kladionica: 188 bet Rubin vodi na poluvremenu i pobeđuje na kraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 11, 2012 (edited) Američki fudbal NFL Vreme: 19:00 New Orleans Saints - Atlanta Falcons(ML) Tip: New Orleans Saints Kvota: 2.22 Kladionica: Pinnacle Edited November 12, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 11, 2012 (edited) Za danas uz malo sreće: Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: FC Parma - AC Siena - 1 X 2 rezultat i broj golova Tip para: Momčad 1 će pobijediti, a ukupno će u utakmici biti postignuto više od 2,5 gola Tečaj: 2.950 Nije bilo sreće! Edited November 11, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 11, 2012 (edited) Američki fudbal CFL Vreme: 22:30 Calgary Stampeders - Saskatchewan Roughriders Tip: Calgary Stampeders -5.5 Kvota: 1.91 Kladionica: Bwin Edited November 12, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites