mirko 0 Posted November 13, 2012 Kad nešto neće, onda neće, mislim da treba izvršiti izmenu... Micha, ti kao kapiten odluči koga, a ja se javljam dobrovoljno da od sutra malo pauziram... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 13, 2012 (edited) Ja sam za danas odigrao i ovu utakmicu: Fudbal Madjarska Liga Kup Vreme: 17:00 Diósgyőri VTK - DVSC Debrecen Tip: DNB 1 (pobeda domacina, u slucaju neresenog, kvota 1) Kvota: 3.85 Kladionica: Unibet Na jednom forumu sam pročitao da će gosti igrati sa samo 2-3 standardna igrača, dok će ostali biti oni koji su do sada imali manju minutažu u timu. Pozdrav i srećno. Edited November 13, 2012 by mirko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 13, 2012 Jel mogu onda ja postaviti drugi par večeras pošto mi je jedan poništen ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 13, 2012 Jel mogu onda ja postaviti drugi par večeras pošto mi je jedan poništen ???Zašto ne bi mogao? Zar je neki dogovor da se postavlja samo jedan par? Postavi umjesto poništenog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 13, 2012 Micha, vidiš da mi ne ide , najavi izmenu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 13, 2012 Izvršena je izmena. Mirko ide malo na klupu, a Emir se vraća na teren! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 13, 2012 Zašto ne bi mogao? Zar je neki dogovor da se postavlja samo jedan par? Postavi umjesto poništenog. Odusta i bolje fulao bi osetio sam Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 13, 2012 Nešto nas neće pa neće ekipno. Danas samo Tuto pogodio, juče samo ja, i tako samo po jedan pogađa, retko kad imamo i dva pogotka. Nadam se da će posle ovog pomračenja sunca da se situacija preokrene! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 13, 2012 i ja se nesto cudim kako nam je ovaj MTF baksuzno natjecanje... ovdje redovno uzimamo nagrade (mislim na ovu ekipu sto sad igra) a tamo nemozemo sastavit dva dana da pogodimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 13, 2012 Od mene ovo: Fudbal Lega Pro 1 - Girone A Vreme: 14:30 Lumezzane - Lecce Tip: Lecce Kvota: 1.80 Kladionica: Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 14, 2012 od mene za danas Alzir - Bosna i Hercegovina KP 2 @1.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 14, 2012 ... ovdje redovno uzimamo nagrade (mislim na ovu ekipu sto sad igra) a tamo nemozemo sastavit dva dana da pogodimoMožda je problem u tome šta se tamo ne igraju isti parove kao i ovdje. Ja ono šta odigram ovdje igram i tamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 14, 2012 Možda je problem u tome šta se tamo ne igraju isti parove kao i ovdje. Ja ono šta odigram ovdje igram i tamo. nepratim sta ko gdje igra al moze bit i da je do toga... tesko je pogodit vise parova kad se igra na razlicitim takmicenjima al opet jebeno je kad jedan par svugdje odigras i padnes, automatski si pao na svim takmicenjima... nemoze covjek bit pametan kako je najbolje igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 14, 2012 (edited) Današnji pokušaj: Vrijeme odigravanja: 14:00 Naziv para: Barys Astana - Tractor Chelyabinsk - Puck Line Tip para: Tractor Chelyabinsk -0.5 Tečaj: 2.000 Edited November 14, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 14, 2012 Bravo Tuto . Ja opet promaših . Taman sam lepo krenuo , al sve zasra ova dva dana zadnja. Quote Share this post Link to post Share on other sites