Dinno Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 20:30, Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth, tip 1 @ 1.70, SuperSport, 8/10 10.kolo Bundeslge otvaraju Eintracht Frankfurt i Greuther Fürth. nakon odlicno starta, Eintracht je malo pao u formi i u zadnja 3 meca je zabiljezio 2 poraza i trenutno se nalaze na odlicno 3.mjestu. Ta dva poraza su bila na teskim gostovanjima protiv Borussije (M) i Stuttgarta, tako da mislim da veceras dolazi odlicna ekipa za osvajanje 3 boda. Eintracht do sada je kuci odigrao 5 utakmica i ima omjer 4-1-0. Jedini remi je odigrao protiv akzelnog prvaka Njemacke Borussije Dortmund i bilo je 3:3. Sdruge strane Furth se nalazi na zadnjem mjestu sa svega 6 bodova ili 13 manje od Eintrahta. Imaju 1 pobjedu i 3 remija uz 5 poraza, gol razlika im je 6:15. U gostima igraju 1-2-1, sto i n ije tako lose za ''fenjerasa''. Ovo je po meni jedan od zicera danas. Eintracht ima mnogo bolji tim, a to su pokazali u dosadasnjem sampionatu i ako misle da ostanu u vrhu, veceras moraju pobijediti, a mislim da im to nece biti tesko. Ft 1:1 Quote
hsammer Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth 1-1 (jos je trebalo zavrsiti pobjedom gostiju, kako se utakmica odvijala) Quote
micha Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Ja sam otišao mesec dana unapred, pa otvorio temu za 02.12.2012. I u njoj stavio sledeće parove. Izvinjavam se na grešci tek sad sam video. Austrija , regional liga- istok 19:00 Austria Beč(A) - SKU Amstetten @ 1 @ 1.50 Bwin Franscuska , National 20:00 Carquefou - US Quevilly @ 1 @ 1.75 Bwin Severna Irska 21:00 Ballinamallard United - Lisburn Distillery @ 1 @ 1.53 Bwin Italija C1-a 20:30 Lecce - Portogruaro @ 1 @ 1.47 bwin Quote
Recommended Posts