Jump to content

Recommended Posts

Posted

20:30, Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth, tip 1 @ 1.70, SuperSport, 8/10

10.kolo Bundeslge otvaraju Eintracht Frankfurt i Greuther Fürth. nakon odlicno starta, Eintracht je malo pao u formi i u zadnja 3 meca je zabiljezio 2 poraza i trenutno se nalaze na odlicno 3.mjestu. Ta dva poraza su bila na teskim gostovanjima protiv Borussije (M) i Stuttgarta, tako da mislim da veceras dolazi odlicna ekipa za osvajanje 3 boda. Eintracht do sada je kuci odigrao 5 utakmica i ima omjer 4-1-0. Jedini remi je odigrao protiv akzelnog prvaka Njemacke Borussije Dortmund i bilo je 3:3.

Sdruge strane Furth se nalazi na zadnjem mjestu sa svega 6 bodova ili 13 manje od Eintrahta. Imaju 1 pobjedu i 3 remija uz 5 poraza, gol razlika im je 6:15. U gostima igraju 1-2-1, sto i n ije tako lose za ''fenjerasa''.

Ovo je po meni jedan od zicera danas. Eintracht ima mnogo bolji tim, a to su pokazali u dosadasnjem sampionatu i ako misle da ostanu u vrhu, veceras moraju pobijediti, a mislim da im to nece biti tesko.

Ft 1:1 :nije:

Posted

Ja sam otišao mesec dana unapred, pa otvorio temu za 02.12.2012. I u njoj stavio sledeće parove. Izvinjavam se na grešci tek sad sam video.

Austrija , regional liga- istok

19:00 Austria Beč(A) - SKU Amstetten @ 1 @ 1.50 Bwin :nije:

Franscuska , National

20:00 Carquefou - US Quevilly @ 1 @ 1.75 Bwin :uredu:

Severna Irska

21:00 Ballinamallard United - Lisburn Distillery @ 1 @ 1.53 Bwin :uredu:

Italija C1-a

20:30 Lecce - Portogruaro @ 1 @ 1.47 bwin :uredu: