Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Šteta što nisi iz Murske Sobote sada bi išli na pivo...pa sada ja idem....

Imamo vremena popit pivo, znam se ja nać posvuda :13cheers:

Šta još te pere to opijanje i izlasci..?? :icon_eek:

Pa nisam se ja oženio i uzgojio si vaginu među bedrima :icon_biggrin: Izlazim zbog drugih interesa Edited by c4nton4
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

al ce ti veceras tamo negdje oko 22 lose zavrsiti :77tooth::icon_razz:

Eto moj nadrealista dodje 22 a ja jos sretniji! :) sta se moze, dok nekom ne smrkne, nekome i ne svane :) Upravo je zavrsen vjeciti derbi u BIH, Sarajevo je zasluzeno slavilo nad komsijama s Grbavice rezulttaom 1:0...cestitke simpteizerima Zeljeznicara na dobroj igri, ali bodove ce ipak traziti negdje drugo :) e sta reci za danasnji dan? Prvo je Man UTd dobio Arsenala, a potom su mu najbilizi pratioci kiksali, i Mancho se osamostali na vrhu tabele......zatim Sarajevo dobije Zelju i takodje se osamostali na vrhu tabele :) danas sam na klubove za koje navijam mogao zaraditi kucu, da sam samo imao bijelih bubrega da ulozim svoju kucu :( cccc

Edited by Almiric
Posted

Izgleda da je ovih dana pozeljno igrati, da ekipe protiv Manchestera dobivaju, bar jedan crveni... :smile_redcard:

ne mogu na drugaciji nacin zaustaviti strasnu silu sa krilnih pozicija...+ nervoza zbog -2 gola, + mladost a pun para...imao je i Ferguson ovakvih, ali je svima dohakao na kraju...bokser Rooney je tek u zadnjem mecu dobio svoj prvi zuti karton u sezoni...to je SaF...

Posted

Eto moj nadrealista dodje 22 a ja jos sretniji! :) sta se moze, dok nekom ne smrkne, nekome i ne svane :) Upravo je zavrsen vjeciti derbi u BIH, Sarajevo je zasluzeno slavilo nad komsijama s Grbavice rezulttaom 1:0...cestitke simpteizerima Zeljeznicara na dobroj igri, ali bodove ce ipak traziti negdje drugo :) e sta reci za danasnji dan? Prvo je Man UTd dobio Arsenala, a potom su mu najbilizi pratioci kiksali, i Mancho se osamostali na vrhu tabele......zatim Sarajevo dobije Zelju i takodje se osamostali na vrhu tabele :) danas sam na klubove za koje navijam mogao zaraditi kucu, da sam samo imao bijelih bubrega da ulozim svoju kucu :( cccc

da je slavilo jeste, da je zasluzeno e to nije al sta ces takav je fudbal, ne pobjedjuje uvijek onaj bolji :icon_biggrin: vidis i sam kakve kvote prolaze na kladionici

Ajax - Vittese 0:2

Koefcjent 6,80

Debreceni - Paksi 0:1

Koeficjent 8,40

Slovan - Spartak 0:1

Koeficjent 6,80

Posted (edited)

Nekoliko "zanimljivih" rezultata

Koefcjent 6,80

Koeficjent 8,40

Koeficjent 6,80

imas i

Maribor - Celje 1:2

koeficijent 10,50

Tottenham - Wigan 0:1

koeficijent 6,50

Crvena Zvezda - Jagodina 1:2

koeficijent 10,00

pa i ako hoces Juventus - Inter, Dortmund - Stuttgart mada sam pretpostavio da to nisu sigurne jedinice kao sto kvota govori

Edited by Nadrealista
Posted

da je slavilo jeste, da je zasluzeno e to nije al sta ces takav je fudbal, ne pobjedjuje uvijek onaj bolji :icon_biggrin: vidis i sam kakve kvote prolaze na kladionici

Koefcjent 6,80

Koeficjent 8,40

Koeficjent 6,80

Na kvote se necu obazirati, bile su po 2.50 na obje strane prije meca...ali ispostavilo se da je to u ovom slucaju bila poklon kvota od strane kladionica :) hvala im :) ovo je bilo sigurnije od Bayerna danas :) hehheee