Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

04.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image19:00

Jacksonville Jaguars - Detroit Lions

Tip: Detroit Lions -5.5 :uredu:

Kvota: 1.97

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Večeras se na EverBank Field(Jacksonville, Fla.) sastaju domaći Jaguarsi(1-6) i gostujući Lionsi(3-4)..

Po meni na ovom susretu su gosti apsolutni favoriti možda i veći nego što to kvota pokazuje iz više razloga.

Jaguarsi su bez sumnje jedan od naj lošijih timova u ligi iako su u zadnja dva meča pružili mnogo bolje partije uprkos porazima od Oak. i G.B.

Zanimljivo da daleko bolje partije pružaju na strani dok su kući katastrofalni na tri meča kući su dali mizernih 20 poena dok su primili čak 95 netrebam da kažem naravno sva tri puta ubedljivo poraženi.

U timu ništa ne funkcioniše Head Coach Mike Mularkey svakako nespada u kvalitetnije trenere i neuspeva da od prosečnog tima napravi nešto više.

Napad je po broju osvojenih jardi najgori u ligi kroz vazduh su predzadnji sa samo 164.0y (31st) imaju prilično skromnog kvoterbeka B. Gabberta ali ni on nema nekih kvalitetnih opcija u napadu dok su po zemlji gde su uvek bili dosta dobri ove sezone na jako slabih 86.9y (27th) da zlo bude još veće jedina svetla tačka napada RB M. Jones-Drew je povređen i neće nastupati večeras.

Dok je i odbrana prilično loša rangirana kao 25th po broju dozvoljenih jardi iako su nesumnjivo bolji deo tima jako je teško njima da igraju jel provode puno vremena na terenu jel napad jako malo drži loptu u posedu a večeras će biti svakako na teškom ispitu protiv jednog od najubojitijih napada lige.

Sa druge strane Lionsi od kojih se ove sezone mnogo više očekivalo ali ih je od boljeg skora delilo i malo sreće ali i previše grešaka napada.

Napad Lionsa je po broju pređenih jardi 2nd u ligi posebno su moćni kroz vazduh 310.4 (2nd)...

Napad predvodi sjajni QB M. Stafford 2108y 8 TD ali i 7 INT svakako da može još bolje prvenstveno da manje greši ima fantastične opcije u napadu tu su fenomenalni C. Johnson 638y kao i par sjajnih TE B. Pettigrew i oporavljeni T. Scheffler. Napad po zemlji nije sjajana koriste čak 3 raningbeka dok prvi RB M. Leshoure dobija često u liniji skrimidža upotrebljive pasove i svakako će biti dosta prostora za igru po zemlji jel će svakako odbrana Jaguara biti fokusirana na zaustavljanje fantastične pass igre...

Dok je odbrana Lionsa takođe odlična po dozvoljenim jardama su na visokom 10th mestu imaju možda i najbolju def. liniju u NFL-u na čelu sa fantastičnim Dif. teklom N. Suh kao i Dif. endom C. Avril koji vrše fantastičan pritisak na protivničku ofa. liniju nedajući kvoterbeku previše vremena tako i ovako jako lošoj pass igri domaćina će biti još teže.

Jednostavno apsolutno je sve na strani gostiju i sve sem prilično ubedljive pobede gostiju bi bilo prilično iznenađenje do koga se nadam da neće doći.

Uzimam pobedu Lionsa u Hendikepu....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

American Football, NFL

19:00 CET (04/11/2012)

Washington Redskins - Carolina Panthers

Pick: Carolina Panthers Over 22.5 :nije:

Offered at: 1.97 (Sportingbet)

Stake: 5/10

 

 

Večeras se na FedEx Field (Landover, Md.) igra meč između domaćih Redskinsa(3-5) i gostujućih Panthersa(1-6)...

Na ovom meču iako su domaćini favoriti sigurno je da neće lako stići do pobede jel gosti iako imaju jako loš skor čak pet njihovih poraza su sa manje od TD razlike dok su im čak dve pobede bile oduzete sa FG u zadnjoj sekundi.

Ali ja se nebi ovde bavio pobednikom već ću uzeti Over poena Panthersa granica mislim da je kao i za Over celog meča preniska postavljena je sa 22.5 poena uz odličnu kvotu.

Panthersi imaju napad od koga se svakako mnogo više očekivalo rangiran je kao tek 20th u ligi ali svakako da napad Pantera ima mnogo veći potencijal.

Napad predvodi QB C. Newton 1701y 5 TD i 8 INT svakako da se i od njega mnogo više očekivalo ali još je veoma mlad(23god.)ima veliki potencijal sjajna je atleta i često i trči.

Od opcija u napadu ima fantastičnog WR S. Smith 589y fali će večeras povređeni WR B. LaFell 367y ali tu je i odlični TE G. Olsen 347y..

Napad po zemlji je nešto slabiji ali koriste podjednako dva RB D. Williamsa i J. Stewart kao i FB M. Tolbert koga često Newton uposli pasom.

Ako je na zadnja dva gostovanja Car. mogla da Atlanti 28 poena kao i prošle nedelje 22 poena sjajnoj odbrani Bersa nevidim zašto nebi mogli večeras do 22.5 poena protiv jedne od najgorih odbrane lige po broju dozvoljenih jardi.

Odbrana Was. je rangirana kao 29 u ligi po broju dozvoljenih jardi iako nsu protiv trčanja dosta dobri 92.1 (10th) ali su protiv passa najgori u ligi 314.2 (32nd)tako da Newton bi mogao da ima dobro veče kako bilo da bilo ja ću uzeti Over na Pantherse 22.5...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

NFL

 

NY Giants- Pittsburgh Steelers

 

Danas nas očekuje dvoboj dvaju quterbacka iz generacije koja je stigla u NFL nakon drafta 2004.godine. Eli Manning protiv Ben Roethlisbergera, obojica igrača imaju po dva prstena prvaka. Ova utakmica bila je pod upitnikom zbog oluje Sandy no ipak će se održati. Giantsi će večeras tako imati poticaj više odigrati što bolju utakmicu za svoje sugrađane i tako im barem malo donjeti osmijeh na lice u ovo teško razdobolje. Aktualni superbowl prvaci nakon malo sporijeg ulaska u sezonu pronašli su dobitnu formulu te su u posljednje 4 utakmice upisali isto toliko pobjeda i trenutno su na 6-2. Gosti iz Pittsburgha su na 4-3 i sa samo jednom pobjedom u gostima. Steelersi za današnji susret imaju probeleme sa probijačima. Mendenhall je ozljđene, Johantan Dwayer je u posljednje dvije utakmice ostavrio 229 yardi, no za današnji susret je upitan njegov nastup. Obrana Steelersa morati će biti odlična danas žele li zaustaviti odličan napad Giantsa koji u prosjeku postiže 29 poena. Zanimljivi podatak je kako su Giantsi započeli sezonu sa 6-2 šest od devet sezona, a u 9.kolu pod vodstvom Tom Coughlina imaju 1-7. Nevjerojatan podatak koji postavlja ulogu favorita po tome na goste. Ipak statistika je ovdje da se ruši i ja očekujem da Giantsi pobjede ovdje Steelerse. Pred nama je večeras svakako zanimljiv dvoboj u kojemu bi mogli vidjeti i puno poena tako da over nije nemoguć unatoč jakim obranama ovih momčadi. TIP 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:30

Bryant K(-27,5+)-LAL-Det

više od 27,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

 

Bryant je ove godine na prosjeku od 30,7 koševa. U posljednjoj utakmici je dao 40. ( igrao je 42 minute )

Pošto Lakersi gube 0-3, trener će ponovno Bryantu dati puno minuta samo da bi konačno pobijedili.

Kobe je sam rekao da je frustriran i da će sve napraviti za pobjedu. Kada je takav, Kobe može sam pobijediti bilo koju momčad a to bi većeras mogao i dokazati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...