Nadrealista 13 Posted November 4, 2012 Dobar dan, došao kuči s utakmice Mura : Koper (2:3).....sve je kataastrofa.....500 gledatelja, 12 žutih i 1 crveni karton....slaba igra Mure, jedina svijetlost je Mario Sačer iz Varaždina(poslednji puta bio u Hajduku).....Sada gledam live odbojkarku utakmicu izmedju PAOK-a i Kifisiasa(trenutno 2:0 za PAOK), nadajmo se pogodku u kladi i u takmičenjima.... pa to je dobra utakmica ako je bilo 5 golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 4, 2012 Dobar dan, došao kuči s utakmice Mura : Koper (2:3).....sve je kataastrofa.....500 gledatelja, 12 žutih i 1 crveni karton....slaba igra Mure, jedina svijetlost je Mario Sačer iz Varaždina(poslednji puta bio u Hajduku).....Sada gledam live odbojkarku utakmicu izmedju PAOK-a i Kifisiasa(trenutno 2:0 za PAOK), nadajmo se pogodku u kladi i u takmičenjima.... kraj utakmice u odbojci - PAOK :Kifissias 3-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2012 pa to je dobra utakmica ako je bilo 5 golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 4, 2012 nemojte me zezati...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2012 nemojte me zezati...... Samo što ne eksplodiraš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 4, 2012 Pažljivo i straga. Pošto nisam šećeraš dozvoljeno mi je (njima nije jer je tako najsladje ). igra ova safarova ko luda I Novaka bi namučila kako je danas igrala. Šteta što je sezona završila, sad bi se moglo uzeti para na njoj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 4, 2012 Pozdrav svima. Danas se zaradilo nešto novaca pa će biti za noćašnje NBA utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 4, 2012 Dobro vece svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 4, 2012 Graz-Medveščak 5-6 Konačno neki dobitak!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2012 Graz-Medveščak 5-6 Konačno neki dobitak!! ja sam se tu nakrco na golove Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 4, 2012 ja sam se tu nakrco na golove Svakom po nešto..nije mi jasno zašto stavljaju tako velike kvote na medvijede..vidim da u zadnje vrijeme sve deru!? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2012 Svakom po nešto..nije mi jasno zašto stavljaju tako velike kvote na medvijede..vidim da u zadnje vrijeme sve deru!? to ti je hokej. npr sinoć za ahl na live bet365 jedini ponuđeni susret hamilton - rochester. rochester vodi 2:0 od druge trećine. u 10 minuti treće kvota na hamilton @41. i naravno da su okrenuli. palo pet golova u desetak minuta, od toga 4 hamiltona. ili ako se sjećaš onog mog tiketa kad sam stavio 50€ na kvotu @11 kad su pingvini okrenuli dva gola zaostatka dok smo nas par pratili hokej uživo u kafiću. najisplativije kvote su na hokeju. igraj live Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 4, 2012 a sad pozz svima možda navratim kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 4, 2012 Pozdrav svima. Danas se zaradilo nešto novaca pa će biti za noćašnje NBA utakmice. Nemoj sve i da ode večeras. Ostavi nešto! Quote Share this post Link to post Share on other sites