hsammer 2 Posted November 5, 2012 Dobro jutro radni narode! pa lagano na posao.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 5, 2012 Dobro jutro ,pozdrav svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 5, 2012 Jutarnji pozdrav! Kiša lije, ko' da nikad nije padala! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 5, 2012 Jutarnji pozdrav! Kiša lije, ko' da nikad nije padala! Uspješan dan! Pozdrav! Ovde još nema kiše, ali su oblaci tmurni. Koliko joj treba ( kiši) da stigne od Rijeke do Kruševca.? Valjda to zavisi koje prevozno sredstvo koristi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 Pozdrav ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 5, 2012 Pozdrav! Ovde još nema kiše, ali su oblaci tmurni. Koliko joj treba ( kiši) da stigne od Rijeke do Kruševca.? Valjda to zavisi koje prevozno sredstvo koristi! Posto i ovdje lije ko iz kabla uzmi u obzir da ide preko Varazdina. Znaci trebat ce joj malo vise. Dobar vam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 5, 2012 Dobar dan...vrijeme lose u Sarajevu, kisa...obasjat ce me sunce ako danas WBA pobjedi :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 5, 2012 dobar dan iz sumornog sokoca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 5, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 5, 2012 Dobar dan...vrijeme lose u Sarajevu, kisa...obasjat ce me sunce ako danas WBA pobjedi :) i meni to ide na kec al nemoze ni Southampton vazda gubit pa me to malo koci Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 5, 2012 Mozda ta kisa smeta Murray-u pa izgubi prvi set (izgleda i mec ).. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 5, 2012 Veče Voda svuda okonas ja na brdu tražim spas Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 5, 2012 Pozdrav svima živnuo kafić.. lijepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 5, 2012 veceras igosi idu na 7-0! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 5, 2012 veceras igosi idu na 7-0! nije lose ni hendikep odigrat, da nece izgubit 7 razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites