Dinno 10 Posted November 5, 2012 i meni to ide na kec al nemoze ni Southampton vazda gubit pa me to malo koci Ti i tvoje prognoze.... juce si igrao QPR keca samo iz tog razloga VRIJEME JE DA DOBIJU... aoni ne znaju, pa ne znaju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted November 5, 2012 Ajmo PSV i Ajax, ajmo imbecili... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 5, 2012 Ti i tvoje prognoze.... juce si igrao QPR keca samo iz tog razloga VRIJEME JE DA DOBIJU... aoni ne znaju, pa ne znaju.... pa kad bi bilo po tvojim prognozama onda bi trebalo pratit prva tri kola i ona ekipa koja bude prva uvijek ce biti prva a ona koja je zadnja uvijek ce biti zadnja sto implicira da bi kladionice propale jer bi u tom slucaju bolji uvijek pobjedjivo slabijeg P.S. i ja sam igro na WBA al mi nije toliko sigurno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 pa kad bi bilo po tvojim prognozama onda bi trebalo pratit prva tri kola i ona ekipa koja bude prva uvijek ce biti prva a ona koja je zadnja uvijek ce biti zadnja sto implicira da bi kladionice propale jer bi u tom slucaju bolji uvijek pobjedjivo slabijeg P.S. i ja sam igro na WBA al mi nije toliko sigurno Ne radi se o tome, vec po meni je forma najbitnija za kladjenje, pa cak i od kvaliteta i stanja na tabeli, a ti igras kontra toga. Znam i ja da ce to stati jednom, ali kada neko zareda sa nekoliko pobjeda, zasto ga ne ispratiti. Kiksace to se zna, ali dok nego pobjeduje pichi dok ne kiksa.... ha ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 Naziv kladionice: WillHill Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: MVV Maastricht v Sparta Rotterdam Tip para: vise od 2.5 gol(ov)a na utakmici Tečaj: 1.500 Ev. dobitak: 6.500 Ev. gubitak: 1.500 Kada sam ovo vidio, znao sam da nece na dobro izaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 5, 2012 Danas solidan dan.(kladionicarski).Gotovo po pravilu ponedeljkom bolje prolazim nego vikendom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 5, 2012 sretna cedevitaaa 3 u zadnjoj sec. za pobedu Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 5, 2012 Znan netko koje online klade primaju Paysafecard iz HR? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 pa kad bi bilo po tvojim prognozama onda bi trebalo pratit prva tri kola i ona ekipa koja bude prva uvijek ce biti prva a ona koja je zadnja uvijek ce biti zadnja sto implicira da bi kladionice propale jer bi u tom slucaju bolji uvijek pobjedjivo slabijeg P.S. i ja sam igro na WBA al mi nije toliko sigurno Bas nije skigurno... FT 2-0.... sta ti je onda sigurno, kada ovo nije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 5, 2012 Dobro veče... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 5, 2012 Dobro veče... Nekom dobro vece, nekom laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 5, 2012 Bas nije skigurno... FT 2-0.... sta ti je onda sigurno, kada ovo nije kad ti je bilo toliko sigurno sto nisi stoju ulozio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 kad ti je bilo toliko sigurno sto nisi stoju ulozio Opet ne kontas.... WBA je u boljoj formi, bolja ekipa, pa zasto ne igrati na takve... ali ne, ti umjesto da tako razmisljas, ti mislis o protivniku kako je vrijeme da i njih krene Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 5, 2012 Znan netko koje online klade primaju Paysafecard iz HR? Bet-at-home ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 5, 2012 Opet ne kontas.... WBA je u boljoj formi, bolja ekipa, pa zasto ne igrati na takve... ali ne, ti umjesto da tako razmisljas, ti mislis o protivniku kako je vrijeme da i njih krene slažem se da je forma najvažnija u svakom sportu. sve su to u premier ligi vrhunski atlete i nema velikih razlika u klubovima ispod crte prve četvorke Quote Share this post Link to post Share on other sites