micha 27 Posted November 5, 2012 Odo ja da spavam! Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 5, 2012 Odo ja da spavam! Laku noć! laku noć mislim da idem i ja..kako došo, tako ošo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 5, 2012 Opet ne kontas.... WBA je u boljoj formi, bolja ekipa, pa zasto ne igrati na takve... ali ne, ti umjesto da tako razmisljas, ti mislis o protivniku kako je vrijeme da i njih krene a Southampton ce uvijek gubiti jer nije u formi i uvijek treba igrati protiv njih i zato ce uvijek biti zadnji i uvijek ce imati ova 4 boda sto sad imaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 5, 2012 a Southampton ce uvijek gubiti jer nije u formi i uvijek treba igrati protiv njih i zato ce uvijek biti zadnji i uvijek ce imati ova 4 boda sto sad imaju Pa eto ti ih cekaj i ganjaj da oni nesto naprave.... neka hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 6, 2012 Laku noc ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites