PERKAN 18 Posted November 6, 2012 Dobro jutro i pun pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 6, 2012 dobro jutro svima... veceras u ligi prvaka sve sigurno a nista nije sigurno za mog prijatelja Dinu jedna sigurica, Milan - Malaga kec... mora i Milan nekad proigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 6, 2012 Jutarnji pozdrav! Jutro bez kiše. Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 6, 2012 Dobar dan..... Hvala bože,da nejde kiša..... naša rijeka Mura je narasla na majko bože za 2 metara više i naravno,da su poplave.... Danas napisao analizu ali ne mogu objavit na portal..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 6, 2012 Vozdra raja Liga šampiona - dan za gubitak novca i kukanje kako je to moguće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 6, 2012 dobro jutro svima... veceras u ligi prvaka sve sigurno a nista nije sigurno za mog prijatelja Dinu jedna sigurica, Milan - Malaga kec... mora i Milan nekad proigrat E napokon se slazemo btw Dobara dan svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 6, 2012 Dobar dana svima...danas mi u oci upada prevelika kvota na Arsenal...to bi mozda trebalo iskoristiti..igracu singl danas na Arsenal... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 6, 2012 Dobar dana svima...danas mi u oci upada prevelika kvota na Arsenal...to bi mozda trebalo iskoristiti..igracu singl danas na Arsenal... Ja tu ocekujem golijadu.... iskreno se nadam da ce tako i biti... to je jedino sto me privlaci kod tog para Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 6, 2012 Dobar dan ,lep pozdrav svima i poneki dobitak srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 6, 2012 Dobar dana svima...danas mi u oci upada prevelika kvota na Arsenal...to bi mozda trebalo iskoristiti..igracu singl danas na Arsenal... Hrabro. I ludo . Ko zna, možda ti uspe. Schalke je mnogo dobar i što se mene tiče biće mi drago da vidim konačni rezultat 3-0. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 6, 2012 E napokon se slazemo btw Dobara dan svima i puno srece danas! a gdje ona tvoja teorija da treba igrat na ekipe koje su u formi, da ne treba ganjati kad ce neko proigrati, haaaaa?????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 6, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 6, 2012 veceras zenit do pobedee Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 6, 2012 a gdje ona tvoja teorija da treba igrat na ekipe koje su u formi, da ne treba ganjati kad ce neko proigrati, haaaaa?????? E moj nadrealista od tebe nikad kladionicara.... pa bas zato i igram sto je milan u usponu formu, za razliku od Malage + biti ili ne biti za Milan + nisu ista liga + Milan ima tradiciju itd itd.... a sve to nema veze sa onom tvojom teorijom da lose ekipe mora krenuti.... naprotiv Milan je daleko od lose ekipe, cak naprotiv bolji su Malage, trenutno pogotovo.... zadovoljan????? Quote Share this post Link to post Share on other sites