Almiric 5 Posted November 6, 2012 Duplo više pobeda. hhehehe ljepse zvuci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 6, 2012 Alex Ferguson će dobiti kip na Old Traffordu Legendarni nogometni trener Alex Ferguson, koji će ovoga mjeseca proslaviti 26 godina na klupi Manchester Uniteda, dobit će na Old Traffordu svoj kip... Skulptura 70-godišnjeg škotskog stručnjaka bit će otkrivena na Old Traffordu 26. studenoga, dan prije ogleda protiv Queens Park Rangersa. Zanimljivo, protiv istog je kluba Sir Alex vodio prvu domaću utakmicu na klupi "crvenih vragova" 22. studenog 1986. godine. "Kip će biti smješten na istaknutom položaju u blizini tribine Sir Alex Ferguson, ranije Sjeverne tribine, koja je preimenovana u čast našeg menadžera prošle godine", priopćio je Manchester United. Ferguson je najuspješniji britanski menadžer. S Manchester Unitedom je, između ostalog, osvojio 12 naslova prvaka Engleske, dvije Lige prvaka, pet naslova pobjednika FA Cupa i četiri u Liga Cupu. Respect! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 6, 2012 Izgleda dace se jos duuuuugo cuti pjesma pitara u tom geografskom okruzenju..nije to par kola jos...vidjet i cut ces :) A ako pricamo o tme da nas nema cijelu godinu, hajde da malo bacimo pogled na H2H ova dva nasa kluba: (odnosno jednog kluba i jednog klubica) :) : 03/11/12 Sarajevo - Zeljeznicar 1:0 12/05/12 Sarajevo - Zeljeznicar 2:2 05/11/11 Zeljeznicar - Sarajevo 1:0 07/05/11 Sarajevo - Zeljeznicar 0:0 24.10.10Zeljeznicar - Sarajevo 0:0 15/05/10 Sarajevo - Zeljeznicar 0:0 07/11/09 Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 Pa cek sta je ovo: samo jedna pobjeda Zeljeznicara u zadnjih 7 ligaskih duela! a mi ih imamo duplo vise..jednom nas dobili od 2009-e :) heheeheheh moja je pjesma lagana, polagana i tiho se ispija, sasvim lagana i bez pitanja: gdje je mali Zeljo :) vama dvije pobjede, nama dvije titule... daBogda uvijek tako bilo a nema vas cijelu godinu upravo iz tog razloga, sto nemozete nikako titulu da osvojite pa vam se ova liga i ne prati Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 6, 2012 Pozdrav svima.. tko danas ruši u Ligi prvaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 6, 2012 vama dvije pobjede, nama dvije titule... daBogda uvijek tako bilo a nema vas cijelu godinu upravo iz tog razloga, sto nemozete nikako titulu da osvojite pa vam se ova liga i ne prati osvojit cemo ove godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 6, 2012 Hoce li Dinamo postici prvi gol u LP ov seezone ?Ja sam to igrao kada su bili domaćini i taj par mi je rušio dobar listić. Večeras će Dinamo dati gol jedino ako PSG sam sebi da gol! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 6, 2012 Ja sam to igrao kada su bili domaćini i taj par mi je rušio dobar listić. Večeras će Dinamo dati gol jedino ako PSG sam sebi da gol! Ako bude dosta pogodaka na mecu mogao bi i Dinamo jedan zabit ( 3-1, 4-1....) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 6, 2012 Ako bude dosta pogodaka na mecu mogao bi i Dinamo jedan zabit ( 3-1, 4-1....)Da budem iskren o zagrebačkom Dinamu ne mislim da će dati gol, sve sam karte danas bacio na kijevski Dinamo i Porto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 6, 2012 Dobro veče! Pogledati gol: http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1205786/%D0%93%D0%BE%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D1%9B%D0%B5%D1%9A%D0%B5%21.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 6, 2012 Skoro, pa pogodi. Nije 6, nego 7.... nisam računao,da ovi Granitas daju gol.....ali svi kladičari koji mogu kladiti na Mozzartu nisu tipovali moj tip onda su piši kuči propalo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 6, 2012 Vrijeme li je i za ovog Mancinija da potrazi novi posao.......20 minuta,a vec 0-2 za Ajax....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 6, 2012 Pozdrav svima.. tko danas ruši u Ligi prvaka Ja 100% ne jer nisam ni igrao.....Ja igram samo tamo gdje je 99% sigurno....kao danas Granitas : Žalgiris /hand 1:0/ tip 2.....a konačan rezultat 1:6!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 6, 2012 ...ali svi kladičari koji mogu kladiti na Mozzartu nisu tipovali moj tip onda su piši kuči propalo....Ja tražio tečaj 1,70 (Granitas : Žalgiris /hand 1:0/ ) ali nigdje ga nije bilo. Kako se tebi posrećilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 6, 2012 Kako stvari na poluvremenu stoje loše se piše domaćinima u LP: Schalke 1 - 2 Arsenal AC Milan 0 - 1 Malaga Manchester C. 1 - 2 Ajax Amsterdam Real Madrid 1 - 2 Borussia Dortmund Quote Share this post Link to post Share on other sites