Dinno 10 Posted November 7, 2012 Dobro jutro! Otkud tebe ovako rano??? Radio nocnu zbog izbora u USA..... evo sada sam ustao Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 7, 2012 Jučer napisao analizu za danas(Triglav : Mura) I da će pasti najmanje 3 golova....A sada pročitam u linku od NK Triglava, da kod njih nema čak 8 igrača i medju njih je najbolji strijelac....A ni u Muri neće igrati Nusmir Fajić, Sačer, Travner..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 7, 2012 Jučer napisao analizu za danas(Triglav : Mura) I da će pasti najmanje 3 golova....A sada pročitam u linku od NK Triglava, da kod njih nema čak 8 igrača i medju njih je najbolji strijelac....A ni u Muri neće igrati Nusmir Fajić, Sačer, Travner..... Znaci manje od 3 Kad naleti Emir-Svemir nek si korigira par u Unibet takmicenju. Sve je zbrko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 Jučer napisao analizu za danas(Triglav : Mura) I da će pasti najmanje 3 golova....A sada pročitam u linku od NK Triglava, da kod njih nema čak 8 igrača i medju njih je najbolji strijelac....A ni u Muri neće igrati Nusmir Fajić, Sačer, Travner..... Vec je 1-0 5.minut Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 7, 2012 Pozdrav svima do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 oooooooooo koga si za veceras naso da ima tradiciju pa ce dobit Vjerovatno nekoga ko nije dobio zadnje 463 tekme, pa je vrijeme da uzme Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 7, 2012 Svidjaju mi se vase razlicite filozofije pristupu tipovanja utakmica...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 7, 2012 Pozz, Ponesto se juce i pogodilo ali ipak otislo je nesto para iz dzepa.Danas ce biti bar malo bolje ( nadam se) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 7, 2012 Vec je 1-0 5.minut od 55 sekunde dalje je 1:0 za Triglav.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 Svidjaju mi se vase razlicite filozofije pristupu tipovanja utakmica...... Nadrealista ima taktiku ko Bijeli.... luzersku Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 7, 2012 2:0 od 23.minute...... :icon_mad: Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 7, 2012 Nadrealista ima taktiku ko Bijeli.... luzersku Podsjetilo me je na Bijelovu taktiku, "...mora i njih jednom krenuti", no nije mu cesto palilo! Sto i ne bi bas mogao reci za Nadrealistu! Mozda samo bira bolje parove.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 Podsjetilo me je na Bijelovu taktiku, "...mora i njih jednom krenuti", no nije mu cesto palilo! Sto i ne bi bas mogao reci za Nadrealistu! Mozda samo bira bolje parove.... ma Nadrealista je odlican tipster, on dobro bira parove..... samo da gleda malo vise formu ekipa, bio bi nepogresiv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 2:0 od 23.minute...... :icon_mad: Bravo roberth... jos jedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 7, 2012 Bravo roberth... jos jedan pao je 3.gol......školski gol.....ide Mura prema 2.ligi..... Quote Share this post Link to post Share on other sites