Jump to content

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osećam da si Škote ispratio live .

Ne, jučer sam odigrao tiket ulog 95€ over 2,5 gola na Celtic-Barca i Chelsea -Shaktar. Nisi vidio u jučašnjem topicu? Plus preokret UTDa za 10€ na kvotu 9.50
Posted

Ne, jučer sam odigrao tiket ulog 95€ over 2,5 gola na Celtic-Barca i Chelsea -Shaktar. Nisi vidio u jučašnjem topicu? Plus preokret UTDa za 10€ na kvotu 9.50

Ma video sam. Sad sam se setio. Ako me ne podstetiš, ja neznam ni šta sam video pre sat vremena , a ne juče.

Posted

Bravo majstore :tzare:

Posted

eto, utd

post-4291-0-84735900-1352325438_thumb.png

Bravo druze.... nema nista bolje kada ti tvoj tim donese pare i to pravo fine :48thumbsup:

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Posted

Bravo druze.... nema nista bolje kada ti tvoj tim donese pare i to pravo fine :48thumbsup:

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

ctrl+q :icon_biggrin:

Istinu zboriš :48thumbsup:

Posted

To ti je tradicija hahahhaha

jos da si me posluso pa uplatio al jok ti nesmijes, ti ko malo dijete, Barcelona je najjaci klub na svijetu i mora pobijedit :icon_biggrin:

vidis kako drug Cantona uzima lovu :tzare:

Posted

jos da si me posluso pa uplatio al jok ti nesmijes, ti ko malo dijete, Barcelona je najjaci klub na svijetu i mora pobijedit :icon_biggrin:

vidis kako drug Cantona uzima lovu :tzare:

Eto neka si swe ti obogatio :77tooth:

ja sam igrao tu over 2,5, pa benficu 1, chelsea 1, bayern 1, juve 1 i utd 3+....