micha 27 Posted November 7, 2012 :icon_razz: Osećam da si Škote ispratio live . Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2012 A i ovaj Mančester meni puni džepovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2012 Osećam da si Škote ispratio live . Ne, jučer sam odigrao tiket ulog 95€ over 2,5 gola na Celtic-Barca i Chelsea -Shaktar. Nisi vidio u jučašnjem topicu? Plus preokret UTDa za 10€ na kvotu 9.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 7, 2012 Ne, jučer sam odigrao tiket ulog 95€ over 2,5 gola na Celtic-Barca i Chelsea -Shaktar. Nisi vidio u jučašnjem topicu? Plus preokret UTDa za 10€ na kvotu 9.50 Ma video sam. Sad sam se setio. Ako me ne podstetiš, ja neznam ni šta sam video pre sat vremena , a ne juče. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 Ne, jučer sam odigrao tiket ulog 95€ over 2,5 gola na Celtic-Barca i Chelsea -Shaktar. Nisi vidio u jučašnjem topicu? Plus preokret UTDa za 10€ na kvotu 9.50 Bravo majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2012 Ma video sam. Sad sam se setio. Ako me ne podstetiš, ja neznam ni šta sam video pre sat vremena , a ne juče. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2012 Bravo majstore Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 eto, utd Bravo druze.... nema nista bolje kada ti tvoj tim donese pare i to pravo fine CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 7, 2012 Bravo druze.... nema nista bolje kada ti tvoj tim donese pare i to pravo fine CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it ctrl+q Istinu zboriš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 7, 2012 Upravu bio Nadrealista.! govorio sam Dini a on mislio ja se zajebajem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 govorio sam Dini a on mislio ja se zajebajem To ti je tradicija hahahhaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 7, 2012 To ti je tradicija hahahhaha jos da si me posluso pa uplatio al jok ti nesmijes, ti ko malo dijete, Barcelona je najjaci klub na svijetu i mora pobijedit vidis kako drug Cantona uzima lovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 7, 2012 Laku noć narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 7, 2012 jos da si me posluso pa uplatio al jok ti nesmijes, ti ko malo dijete, Barcelona je najjaci klub na svijetu i mora pobijedit vidis kako drug Cantona uzima lovu Eto neka si swe ti obogatio ja sam igrao tu over 2,5, pa benficu 1, chelsea 1, bayern 1, juve 1 i utd 3+.... Quote Share this post Link to post Share on other sites