FamilyGuy 0 Posted November 7, 2012 Utah Jazz- LA Lakers Dolazak Howarda i Nasha u Lakerse još nije urodio plodom rezultatski. Prvo su izgubili sve utakmice u predsezoni, zatim su izgubili prve tri utakmice u sezoni i tako započeli sezonu najlošije još od davne 1977. godine. Ipak u Staples Cnetar kao naručeni stigli su Detroit Pistonsi koje su domaći lako svladali rezultatom 108-79, a najbolju partiju u dresu Lakersa imao je Dwight Howard sa 28 poena, Kobe Bryant ubacio je 15 poena. Lakersi su taj susret igrali bez Nasha, a Kanađnin bi mogao biti van terena do četri tjedna. Dok je Nash vani, Kobe Bryant igra sa blagom ozljedom ali u prosjeku postiže 26,8 poena po utakmici. Utah mu odgovara, na gostovanju ovdje u posljednjih 6 utakmica u prosjeku postiže oko 30,8 poena. Dok Bryantu odgovaraju, momčadi baš i ne odgovaraju jer je Utah na domaćem parketu upisala u 7 susreta pet pobjeda. Utah je sezonu započela na domaćem parketu protiv Dallasa kojega su porazili sa 113-94 ipak na gostovanju je momčad bila "pometena" sa tri poraza od Hornetsa, Spursa i Memphis Grizlija. Jazzeri su posljednji puta imali 4 poraza zaredom kraj Veljače ove godine. Unatoč tri poraza na gostovanju trener Utaha Tyron Corbin nije previše nezadovoljan, u sve tri utakmice smo imali šansu za odnjeti pobjedu no to nismo znali iskoristiti. "Specijalac" kod Utaha za Lakerse je Paul Milsap igrač koji iz sezone u sezonu napreduje u karijeri postiže oko 21 poen po utakmici protiv Lakersa. Lakersi su i dalje neuigrani invidiualna kvaliteta je na strani Lakersa no timski je trenutno Utah puno bolja. Iako je Utah izgubila tri utakmice u gostima to ne znači previše jer je Utah puno opasnija momčad doma. Kada su Lakersi bili u top formi imali su probleme u Salt Lake Cityu isto to očekujem i večeras kada se još nisu uigrali, a faliti će im i Steve Nash koji puno bolji izbor od Steve Blakea koji trenutno vodi napad Lakersa. Biti će ovo utakmica u kojoj pobjedu Lakersima može donjeti jedino briljatna partija Kobea i Howarda. Utah Jazz je doma vrlo neugodna momčad i večeras će to ponovno prezentirati. Lakersima jednostavno ne leži Salt Lake City i mislim da će momčadski duh Utaha nadjačati invididulnu kvalitetu koju posjeduju Lakersi. TIP 1 i 27,5 Bryant over. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 7, 2012 (edited) NCAA FB 02:00 (08.11.2012.) Ohio Bobcats - Bowling Green Falcons(ML) Tip: Ohio Bobcats Kvota: 1.83 Ulog: 7/10 Analiza: Večeras se na Peden Stadium(Athens, OH) sastaju domaći Bobcatsi(8-1) i gostujući Falconsi(6-3) to je ujedno i derbi meč Mid American(East) standings Bobcatsi su 2 u diviziji dok su Falconsi 3 tim... Ovo je drugi put za nedelju dana da igram na Bobcatse upravo prošle srede su igrali meč kada sam ih takođe analizirao tada sam uzeo u hendikepu(-16.5) protiv E.Michigana pobedili su više nego ubedljivo sa 45-14 tada sam rekao da je na tom meču iako uzimam veliki hendikep što nevolim razlika u kvalitetu je ogromna što su i dokazali. I večeras ću uzeti njihovu pobedu ali večeras nisu takvi favoriti kao pre sedam dana igraju protiv daleko kvalitetnije ekipe ali su i večeras svakako favoriti na svom Peden Stadionu(24000-capacity) iako za Koledž Fudbal ne preterano veliki stadion ali svakako da će biti ispunjen jel večeras ide direktan prenos na nacionalnoj TV što nije čest slučaj što će svakako biti dodatna motivacija za domaćina da se pokažu!!! Bobcatsi nisu igrali protiv TOP 25 ekipa ove sezone ali su na gostovanju pobedili odlični Penn St. 24-14 jedini poraz su doživeli od Miami (Ohio) u gostima u predprošlom kolu 20-23 zanimljivo do tog poraza su bili rangirani čak kao 23 tim u NCAA FB što je svakako veliki uspeh jel ipak igraju u diviziji mnogo lošijeg kvaliteta. Bobcatsi imaju odličan napad rangiran kao 28th u ligi po osvojenim jardama. Napad predvodi odlični QB Tyler Tettleton 1900y 15 TD i samo 2 INT veoma je siguran pored njega iamaju i odličan napad po zemlji gde je sjajni RB Beau Blankenship 1097y 8 TD ima vrlo dobrih 4.9y po nošenju o njemu sam pisao i u prošlom meču jedan od retkih raninbekova bele puti što je Američki san on je u Class: Junior i sigurno je da ima još dosta prostora za napredak. Odbrana Bobcatsa nije jača strana ekipe rangirana kao solidna 53rd. Sa druge strane Falconsi jedna solidna ekipa ali ove sezone kad god su naleteli na iole ozbiljniju ekipu su ubedljivo poraženi. Napad je daleko lošiji deo ekipe tek 77th u ligi sa dosta skromnim QB Matt Schilz 1752y 9 TD ali čak 6 INT. Dok je odbrana kotirana kao odlična 8th ali svakako da to nije realan pokazatelj jel su igrali protiv jako loših ekipa dok protiv tri kvalitetne ekipe su lagano gubili a tu se posebno videla nemoć napada... Zanimljivo da kvota od sinoćne gde je ML na Ohio bio 1.55 sada je čak 1.83 možda Kladionice znaju nešto što ja neznam ili Vegas diže kvotu nebi li ubedili ljude da igraju dvojku no videćemo kako god bilo meni su domaćini ovde favoriti uz prenos na nacionalnoj TV svakako će biti jako napaljeni da se pred očima milonskog auditorijuma pokažu a to dizanje kvote ću ja propratiti još većim ulogom na ML na Bobcatse!!! Uzimam pobedu Bobcatsa Money Line.... Edited November 8, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites