emir1983 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 21:05 Partizan Beograd - Inter Milan, Domaćin više/manje tip: manje od 1.5 gola @ 1.30, Expekt, 8/10 Partizan će na svom JNA stadionu u Beogradu da opdigra najjači domaći meč i zato je moj tip da Partizan neće postići dva ili više golova na meču. Za manji ulog može se probati odlična kvota 2.90 u Expektu da će Inter slaviti bez primljenog gola. Naime riječ je već o 4 kolu grupne faze Europa Lige, a Partizan je još bez postignutog gola iz prethodna tri meča, a Partizan je već igrao na svom terenu sa Neftchijem 0-0, te je izgubio na dva gostovanja, u Kazanu od Rubina sa 0-2 i od Intera u Milanu 0-1. Sa druge strane Inter je igrao sa sa Rubinom kod kuće 2-2, te pobjedio Neftchi u Bakuu sa 3-1 i Partizan sa 1-0. Nažalost Partizan kao i Dinamo ove i prethodne sezone ne briljiraju i skoro nikako ne poszižu golove u grupnim fazama Lige prvaka i Europa Lige i teško je zaista očekivati da Partizan sutra dva puta zatrese mrežu Interove odbrane. Partizan: Stojković – Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski – S.Marković, Lovre – L.Marković, Ilić – Tomić, Ščepović Inter: Handanović – Zanetti, Ranocchia, Juan, Nagatomo – Guarin, Cambiasso, Pereira – Sneijder – Cassano, Milito Quote
micha Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Kuvajt Al Nasr - Al Qadsia -@ 2 @ 1.65 Bwin Quote
emir1983 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 21:05 Sporting CP - RC Genk, tip: X2 @ 2.24, Unibet, 8/10 Večeras se u Lisabonu igra duel 4. kola Europa Lige a sastaju se domaći Sporting i ekipa Genka iz Belgije. Baš me iznenadila velika kvota na pobjedu gostiju i mislim da je Sporting ovdje precijenjen i da Genk veoma lako može ostati neporažen. Kao prvo Sporting iz Lisabona je u velikoj rezultatskoj krizi i gledao sam njihov zadnji meč protiv Setubala na SportKlubu i djelovali su totalno bezidejno i sa igračem više su pretrpjeli poraz od 1-2 protiv Setubala u ligi. o je samo kuliminacija loših igara ove sezone a već su mjenjali i trenera, pa ih sada sa klupe vodi belgijanac Vercauteren. Jako loše igraju i nakon 8. kola imaju samo 7 bodova i 13 su na tabeli sa samo 2 boda više od zadnjeg Nacionala iz Madeire. U zadnjih 6 mečeva imaju čak 5 poraza i samo jedan blijedi remi protiv Academice na svom terenu sa 0-0. Sporting je ove sezone upisao samo 1 pobjedu u prvenstvu, 4 remija i 3 poraza uz gol razliku od 6-9. Znači daju manje od gola po meču. U Europa Ligi su sa samo jednim bodom iz tri meča jer su remizirali sa Baselom 0-0 kod kuće a izgubili su od Videotona sa 0-3 i od Genka u prvom meču sa 1-2. Sa druge strane Genk igra odlično u Belgiji i u Europa Ligi ove sezone. U Europa ligi su trenutno prvi u grupi sa 2 pobjede nad Videotonom 3-0 i Genkom 2-1 dok su remizirali u Baselu sa 2-2. U svom prvenstvu su trenutno na poziciji 3 sa samo jednim porazom u 14 kola, te imaju 23 postignuta gola u 14 utakmica. Quote
mostovoj Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) Tottenham(h0:1) - NK Maribor tip1 @1.65 SuperSport 3-1 Edited November 8, 2012 by mostovoj Quote
micha Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kuvajt Al Nasr - Al Qadsia -@ 2 @ 1.65 Bwin Da malo pojasnim zašto ovo. Al Qadsia je trenutno na 2. mestu , sstatistika je na njihovoj strani u potpunosti. Osvojili su zadnje 4 titule i sada žele i petu uzastopnu. A ako ne pobede timove kao što je Al Nasr , onda ne mogu ni da se nadaju titulu. Danas igraju oslabljeni u odbrani, ali mislim da to nije razlog da ne daju gol više. Quote
silly_bet Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Partizan: Stojković – Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski – S.Marković, Lovre – L.Marković, Ilić – Tomić, Ščepović Inter: Handanović – Zanetti, Ranocchia, Juan, Nagatomo – Guarin, Cambiasso, Pereira – Sneijder – Cassano, Milito Ne znam odakle ti ovi sastavi, ali su netačni, pošto u njima ima povredjenih igrača (Stojković, Ranocchia, Sneijder).Zatim, ne verujem da će igrati Aksentijević, ali hoće sigurno Ostojić, te ne znam otkud ti u ekipi Lovre, kad je on ispao iz tima, a bilo bi glupo da ne igra Kamara, pa je čak moguće da i Smiljanić bude u ekipi. Takodje je moguće da utakmicu počne Mitrović a ne Stefan Šćepović, što bi Partizanu bilo pametnije. Sa klupe će verovatno ući Marko Šćepović i Ninković. Kod Intera očekujem da u startnoj postavi bude Palacio, koji je u top formi, a Milito možda udje u drugom poluvremenu. Quote
silly_bet Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Hapoel Ironi Kiryat Shmona - Sparta Praha Over 2.5 2.00 William Hill Quote
Petar91 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 21:05, Partizan - Inter, tip 2 @ 1.95, Favorit Quote
Petar91 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 21:05, Bilbao - Lyon, tip x2 @ 1.70, Favorit Quote
FamilyGuy Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Athletic Bilbao- Lyon 4.kolo Europske lige donosi susrete koje smo gledali u trećem kolu, ali sa obrnutim domačinstvom. Lyon je dobio kod kuće Athletic Bilbao sa 2-1 i time se popeo na vrh skupine sa makismalnih 9 bodova. Španjolski sastav ne briljira ni u Primeri ni u Europskoj ligi, prošle sezone bili su "europsko otkriće" no ove sezone nikako da zaigraju kao prošle sezone. U skupini su na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom i ukoliko se žele nadati prolasku moraju početi skupljati bodove što prije. Za danas Bielsa ne može računati na Ekizu i Galarretu. Gostima je upitan samo nastup Greniera. Dok Bilbao i ne igra posebno dobro u Lyonu je bolja atmosfera uoči ovoga susreta. Lavovi su na trećem mjestu u Ligue 1 vodeći su u Europskoj ligi i pobjeda na San Memesu donijela bi im prolazak dalje. Unatoč tome što je Bilbao daleko od idealne forme na San Memesu su za svakoga tvrd orah, to je oččekivati i večeras. U ovome susretu najsigurnija opcija su mi golovi. Athletic Bilbao kada igra Europsku liga golovi su granatirani. U posljednjih 14 utakmica u Europskoj ligi, na utakmici Athletic Bilbaoa bilo je 13 utakmica sa više od 2,5 gola. Lyon je također prilično efikasan u Europa ligi i u prva tri kola u svakoj utakmici postigao je najamnje dva pogotka. Očekujem da Ahletic na San Memesu se pokrene i danas odigra dobar susret i možda čak i pobjedi no u Europskoj ligi klubovi ipak ulaze sa "ručnom". TIP oba daju gol Quote
mostovoj Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) Sporting Lis. - KRC Genk tip1 @1.65 SuperSport 1-1 Edited November 8, 2012 by mostovoj Quote
Sasa Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) Naziv kladionice: GermaniaSport Broj para iz kladionice: 920 Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Anzhi Mah.-Liverpool(n.t.) Tip para: dg1i3+ Tečaj: 2.350 Ulog: 6/10 Ja bi probao sam ovom okpkladom jer mislim da su obadvije ekipe kvalitetne da odigraju ovaku utakmicu sa oba daju i 3+ mada znaju i mrljavo da odigraju.... ali ipak treba probati ovu privlacnu kvoticu:) Edited November 8, 2012 by Sasa Quote
Nadrealista Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 AIK Stockholm - PSV 2 @1.67 (bet365) Quote
Nadrealista Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Club Brugge - Newcatle over 2.5 @2.00 (bet365) Quote
Nadrealista Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Basel - Videoton over 2.5@ 1.70 (unibet) Quote
Recommended Posts