Petar91 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 gnjavim ih i ja..saljem mailove, pricam na love chatu sa podrskom.. tako ubrzam expekt i bwin..al ovi sa unibeta ne pustaju Quote
PERKAN Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Legla uplata od Expekta za 9.mjesec! Potvrdjujem ... Quote
mostovoj Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A da se malo vise angazujete i pitate Unibet? ja sam prije dva dana kontaktirao Expekt, dopisivao se sa njima i danas uplata gnjavim ih i ja..saljem mailove, pricam na love chatu sa podrskom.. tako ubrzam expekt i bwin..al ovi sa unibeta ne pustaju Sad kad vas Tuto :icon_lol: Quote
Dinno Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kako se kaze ko ceka taj i doceka Vazda bilo drug Ma bice, samo strpljenja.... na ovom forumu nema fule, isplate su zagarantovane Quote
Nadrealista Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Dje si pitaru sto ce ti to p, bolje da si stavio k Quote
Dinno Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) sto ce ti to p, bolje da si stavio k Napokon smo na istoj strani Edited November 8, 2012 by Dinno Quote
micha Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Legla uplata od Expekta za 9.mjesec! Leglo i za 10. mesec - Oktobar ( Listopad) Čudi me da je Expekt toliko kasnio pa tek sad uplatili za 9. mesec Ali za 10 mesec - Quote
Recommended Posts