Dwiz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pozdrav, Ako netko zeli dvije ulaznice za sutrasnju utakmicu Cibona-Radnički ili zna nekoga kome trebaju ulaznice... Javite mi na PM ime i prezime i ulaznice vas cekaju na blagajni. Quote
Nadrealista Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 pozdrav raja... juce sam se malo nesto obogatio pa bi i danas da nastavim taj niz, zato ko ima par pametnih prijedloga nek slobodno kaze Quote
silly_bet Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 zato ko ima par pametnih prijedloga nek slobodno kaze Ako te ide sledi samo sebe, jer da ide i druge i oni bi se "obogatili". Sretno svima Quote
PERKAN Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pozdravi i cestitke... kad vec ne gadjam nista u kladionicama vec nekoliko dana Quote
Nadrealista Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ako te ide sledi samo sebe, jer da ide i druge i oni bi se "obogatili". Sretno svima fazon je sto me nemoze svaki dan ici pa sad trazim od nekog drugog da kaze sta bi moglo proci Quote
Recommended Posts