Dinno 10 Posted November 9, 2012 fazon je sto me nemoze svaki dan ici pa sad trazim od nekog drugog da kaze sta bi moglo proci Znam da ja ne spadam u tu kategoriju savjetnika, pa iz toga razloga ti necu nista ni preporuciti da igras Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 9, 2012 Veče I puno sreče Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 9, 2012 Znam da ja ne spadam u tu kategoriju savjetnika, pa iz toga razloga ti necu nista ni preporuciti da igras cijenim kod tebe sto si iskren, sto priznas da neznas igrat kladionicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 9, 2012 cijenim kod tebe sto si iskren, sto priznas da neznas igrat kladionicu Drago mi je da si to skonto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 9, 2012 Znam da ja ne spadam u tu kategoriju savjetnika, pa iz toga razloga ti necu nista ni preporuciti da igras Da igra Tottenham danas, ja znam sta bih mu preporucio :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 9, 2012 Dobro veče... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 9, 2012 dobro veće.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 9, 2012 kratak pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 9, 2012 fazon je sto me nemoze svaki dan ici pa sad trazim od nekog drugog da kaze sta bi moglo proci Lako je predložiti, teško je uplatiti. Poslednjih dana samo predlažem, a nešto mnogo ne verujem u to pa i ne uplaćujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 9, 2012 Lako je predložiti, teško je uplatiti. Poslednjih dana samo predlažem, a nešto mnogo ne verujem u to pa i ne uplaćujem. eee to ti je greska, nikad se nezna sta moze proci ko ne igra taj nemoze ni dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 10, 2012 Sretno svima koji kao i ja imaju noćni listić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 Sretno svima koji kao i ja imaju noćni listić takodje i tebi ja sam upravo uplatio nesto na NBA pa cemo vidjet na sta ce izaci mada se dosad ne mogu pohvalit sa nekim ucinkom... nijednom nisam bio ni blizu da pogodim jer su rezultati boze sacuvaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 10, 2012 danas sam nešto kraćeg fitilja pa sam se radije vratio mado nego nastavio u noćni život. ima li kakvih prijedloga za noćas? možda da malo ozbiljnije obratim pozornost na hokej, ipak je to moj teritorij Quote Share this post Link to post Share on other sites