Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

10.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNCAA FB

Posted Image18:00

Texas Longhorns-Iowa State Cyclones

Tip: Over 54.5 :nije:

Kvota: 1.95

Ulog: 4/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Over 54.5 računajući i eventualne produžetke!

 

Večeras se u diviziskom okršaju u okviru Big 12(Standings) na Darrell K Royal-Texas Memorial Stadium(Austin, TX) sastaju domaći Longhorns(7-2) i gostujući Cyclones(5-4)...

Svakako da je domaćin na večerašnjem meču favorit Tex. je rangiran kao No. 19 u NCAA Ligi ali ja ću na meču da izbegnem da igram na pobedu nekog tima već ću uzeti over poena na meču granica je 54.5 po meni dostižna.

Tex. napad iako ne preterano visoko rangiran(39th) je dosta dobar i veoma efikasan posebno kući gde daju jako puno poena -

 

Sep 1 Wyoming Won 37-17

Sep 8 New Mexico Won 45-0

Oct 6 West Virginia Lost 45-48

Oct 20 Baylor Won 56-50

 

Na samo jednom meču nije pređena ova granica protiv New Mexica koji je izuzetno loš i nije postigao ni jedan poen.Iako je napad veoma efikasan i odbrana domaćina je izuzetno loša rangirana kao tek 97th po broju dozvoljenih jardi po meču.

Sa druge strane Iowa iako nije sa preterano kvalitetnim i efikasnim napadom sigurno da protiv odbrane Tex. koja je prilično loša će imati šansu da budu efikasni dok je odbrana Iowe dosta loša tek 82nd a posebno su loši protiv pass igre gde dozvoljavaju veliki br jardi 282.7 (106th) ...

Uzeću na meču Over 54.5 za nešto niži ulog...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNCAA FB

Posted Image18:00

Syracuse Orange-Louisville Cardinals(ML)

Tip: Syracuse Orange :uredu:

Kvota: 2.05

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Orange uključujući i eventualne produžetke!

 

 

Večeras se na Carrier Dome(Syracuse, NY) igra meč između diviziskih rivala iz Big East(Standings) između domaćih Orange(4-5) i gostujućih Cardinalsa(9-0)...

Na večerašnjem meču ću da tražim uslovno rečeno iznenađenje i pobedu domaćina nad favorizovanim!!! gostima i upravo ću analizu početi da pišem od gostiju..Iako su Cardinalsi rangirani kao No. 11 tim u Ligi čudi ovako visoka kvota na goste koja stalno raste dok na domaćine pada!

Dali tu udela ima Vegas koji visokom kvotom navlače ljude da igraju na goste očekujući prvi kiks Cardinalsa ali ja mislim da je tu ustvari razlika u kvalitetu veoma slična bez obzira na trenutno stanje na tabeli.

Cardinalsi iako imaju 9-0 nisu više rankirani svakako ne bez razloga ja čak mislim da su i previsoko rankirani nisu igrali ni protiv jednog tima koji je u TOP 25 i čak su na 5 od 9 mečeva dobili sa TD ili manje razlike i upravo ću analizu da počnem od njih.

Ni u jednoj kategoriji sem u pobedama Cardinalsi nisu u samom vrhu NCAA Lige napad im je solidan ali tek 45th u ligi koji predvodi dosta dobar QB Teddy Bridgewater 181/257 2434y 18 TD 4 INT.

Dok je odbrana bolje rankirana kao 28th u ligi gde su protiv passa bolji 189.2 (19th) jedan solidan tim ali imam utisak da su precenjeni.

Sa druge strane Orange niučemu ne zaostaju za gostima jedino u daleko lošijem skoru ali su imali i daleko kvalitetnije protivnike čak dva iz TOP 25..

Napad domaćina je čak rankiran mnogo bolje od gostiju 27th su u ligi posebno su fantastični u pass igri koju predvodi odlični QB Ryan Nassib 226/357 2773y 18 TD 8 INT. I odbrana domaćina je dosta solidna 42nd.

Svakako da u NCAA Footballu domaći teren npredstavlja lepu prednost za razliku od NFL-a a posebno na vrućim terenima a teren u Syracusi to svakako jeste to jest dvorana sa kapacitetom od 49,262 fanova u Narandžastom će sigurno večeras naparaviti pakleni doček za goste večerašnji meč ide i na nacionalnoj TV i svakako će domaćini biti motivisani do neba da skinu prvi skalp gostima.

Sinoć sam dosta vremena proveo po Us forumima da vidim kako mišljenje dele kolege preko bare i većina se slaže samnom i misle da su gosti precenjen tim i biće na Syracusi večeras dali ćemo biti u pravu videćemo!!!

Kako bilo je večeras uzimam pobedu Orange Money Line...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNCAA FB

Posted Image04:35

Nevada Wolf Pack-Fresno State Bulldogs(ML)

Tip: Fresno State Bulldogs :uredu:

Kvota: 1.63

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Pobeda Bulldogsa uključujući i eventualne produžetke!

 

 

Večeras se na Mackay Stadium(Reno, NV) u okviru Mountain West (Standings) sastaju domaći Wolf Pack(6-3) i gostujući Bulldogsi(7-3)...

Ja bi na ovom meču svakako dao prednost gostima iz više razloga.Gosti su lideri u ligi i daće sve od sebe nebili li zadržali tupoziciju.

Neva. svakako ima jedan od bolji h napada u ligi ako se gledaju osvojene jarde tu su 7th posebno imaju fantastičan napad po zemlji 260.6 (8th) ali svakako da je odbrana ta koja je daleko lošiji deo tima rangirana kao tek 86th u NCAA Ligi.

Sa druge strane Bulldogsi koji imaju odlično izbalansiran tim koji je po broju osvojenih jardi 21st u ligi posebno imaju moćan napad kroz vazduh gde je neverovatni QB Derek Carr sa neverovatnih 3070y i još neverovatnijih 30 TD kojeg teško tako loša odbrana može da zaustavi.

Dok za razliku od domaćina Bulldogsi imaju odlično rangiranu odbranu 23rd.

Mislim da su u ovom trenutku gosti favoriti imnogo kompletnija ekipa kojoj ću ja dati prednost !!!

Uzimam pobedu gostiju ML...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...