Almiric 5 Posted November 10, 2012 jao penal za Arsenal u zadnjoj minuti...valjda ce zabiti u p.m. ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 10, 2012 ebeeeeeeeem ti Artetuuuuuuuuuu :( nevjerovatno, em je kriv za treci gol em fuli penal u zadnjoj sekundi...uh.....pa ko njemu da dade da puca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 10, 2012 ebeeeeeeeem ti Artetuuuuuuuuuu :( nevjerovatno, em je kriv za treci gol em fuli penal u zadnjoj sekundi...uh.....pa ko njemu da dade da puca... Slaba je to ekipa moj Almire..... sreca pa ga nisam igrao nigdje, ni na takmicenjima ni na tiketima.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 Slaba je to ekipa moj Almire..... sreca pa ga nisam igrao nigdje, ni na takmicenjima ni na tiketima.... okreno celik okreno everton okreno salke... kad ide ide ko je kriv pitaru sto igra na crvene, plavi su zakon meni osto jos mancester 2 i da dobijem lovu... razmisljam dal igrat kontru posto su i oni crveni Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 10, 2012 Onda da zajedno navijamo za mancester(i meni treba ) :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 10, 2012 ima+m tiket koji je u igri, tu mi jemancehster utd, a vec mi prosli celik i everton...no pati se cibona... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 10, 2012 I meni je osto Manchester... kontra je bačena za svaki slučaj... Lud dan.. eh d aje bilo pameti koju sad imam pa igrati Schalke i Everton 2/1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 10, 2012 okreno celik okreno everton okreno salke... kad ide ide ko je kriv pitaru sto igra na crvene, plavi su zakon meni osto jos mancester 2 i da dobijem lovu... razmisljam dal igrat kontru posto su i oni crveni UTD danas igra u bijelim dresovima, ne brini :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 10, 2012 eto ga zeznu me Cibona :( kad nece - nece.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 10, 2012 Nadrealistata, dobio crveni Radnicki plavu Cibonu...nista od tvoje teorije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 Nadrealistata, dobio crveni Radnicki plavu Cibonu...nista od tvoje teorije.. treba znat na koje plave igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 10, 2012 Arsenal je oborio 50% raje, a Mancester je taj koji ce da obori drugih 50% i kladionice zadovoljno trljaju ruke Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 10, 2012 (edited) bice izgleda muke ; 45 Aston Villa 0 - 0 Manchester Utd Edited November 10, 2012 by euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 10, 2012 koji maler' 45+ Aston Villa 1 - 0 Manchester Utd Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 10, 2012 1-0... gubi bijeli United... Quote Share this post Link to post Share on other sites