Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrav momci, jedno pitanje za @Tuta što se tiče expekt nagradne igre, mislim da je @roberth jučer promašio par, zar ne piše dolje da je igrao 2 ili 3 gola u susretu Egera i Honveda, a palo je 4.

Posted

...jedno pitanje za @Tuta što se tiče expekt nagradne igre, mislim da je @roberth jučer promašio par, zar ne piše dolje da je igrao 2 ili 3 gola u susretu Egera i Honveda, a palo je 4.

Još nisam progledao, niti pogledao šta je tko igrao, a ti već navalio sa pitanjima. :77tooth:

Ukoliko za cca 1/2 sata kod tog para budeš vidio :nije: znači da si u pravu, a ukoliko budeš vidio :uredu: znači da nisi u pravu. :icon_neutral:

Posted

Još nisam progledao, niti pogledao šta je tko igrao, a ti već navalio sa pitanjima. :77tooth:

Ukoliko za cca 1/2 sata kod tog para budeš vidio :nije: znači da si u pravu, a ukoliko budeš vidio :uredu: znači da nisi u pravu. :icon_neutral:

Stvarno, od kud Kockaru ideja da je Tuto pogrijesio kad je tek sat vremena nakon njegovog posta Tuto tek krenuo u oznacavanje tipova . :icon_eek:

Posted

Dobro zborite :) evo sta sam spoji danas na dva listica:

listic 1: Arsenal; Chicago Bulls, Radnik Bijeljina, Dortmund, Bayern, St etienne, Juventus, Real M i Barcelona

listic 2: Man UTD; Cibona; Celik Zenica, Sttutgart, Milan, Lille, Everton i Dinamo Zagreb

Dakle pobjede ovih timova...ni sam ne vjerujem u pola od ovih svih :)

listic 1: Arsenal :nije: ; Chicago Bulls :uredu: , Radnik Bijeljina :uredu: , Dortmund :uredu: , Bayern :uredu: , St etienne :uredu: , Juventus :uredu: , Real M i Barcelona

listic 2: Man UTD :uredu: ; Cibona :nije: ; Celik Zenica :uredu: , Sttutgart, Milan, Lille :uredu: , Everton :uredu: i Dinamo Zagreb :nije:

Evo mog bilansa jucer...za listic br. 1 samo Arsenal i to nakon vodstva od 2:0 cccc...cekao bih veceras Reala i Barcu....

na drugom me za(bip)ebase zagrebacki klubovi...:(

Posted

Stvarno, od kud Kockaru ideja da je Tuto pogrijesio kad je tek sat vremena nakon njegovog posta Tuto tek krenuo u oznacavanje tipova . :icon_eek:

Možda je vidovit! Pa mu se javilo da će Tuto da pogreši! :icon_lol: