FamilyGuy 0 Posted November 11, 2012 City je bio relativno bolji do gola, a i sudac ih je po mom mišljenju oštetio za dva penala.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 11, 2012 City je bio relativno bolji do gola, a i sudac ih je po mom mišljenju oštetio za dva penala.. Sta god da se desi, na kraju se rezultat racuna, a on je trenutno i dalje 0-1. Sreca, pa ne stavih na CIty.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 11, 2012 DZEKOOOOOO :) nije mi zao pasti ako je ga je on morao zabiti za pobjedu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 11, 2012 DZEKOOOOOO :) nije mi zao pasti ako je ga je on morao zabiti za pobjedu... Ma bilo ko samo nek se zabije , trebao sam vise od 2,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 11, 2012 DZEKOOOOOO :) nije mi zao pasti ako je ga je on morao zabiti za pobjedu... Ma nije to toliko do Dzeke, koliko do odlicne takticke izmjene Mancinija.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 11, 2012 Ja imao oba daju gol i 3+.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 11, 2012 Ma ovaj je iza mene u expektu Nego kakve veze ima broj postova tu na forumu? Ovdje na forumu što više postaš imaš više postova. Piše ti u pravilima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 11, 2012 i pozz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 11, 2012 DZEKOOOOOO :) nije mi zao pasti ako je ga je on morao zabiti za pobjedu... Dzeko idiota vadi po ko zna koji put i pokazuje da je ubjedljivo ubjedljivo najbolji igrac debilnog City-a... Dzeko kralju haj ti od tih debila i idi u bolji tim.... Dzeeeeekoooooooooooooooooooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 11, 2012 Dzeko idiota vadi po ko zna koji put i pokazuje da je ubjedljivo ubjedljivo najbolji igrac debilnog City-a... Dzeko kralju haj ti od tih debila i idi u bolji tim.... Dzeeeeekoooooooooooooooooooooo To mu je glupa odluka koju će žalit do kraja života Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 11, 2012 Koliko se sjećam, htio ga je i Ferguson Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 11, 2012 Koliko se sjećam, htio ga je i Ferguson Najgore u svemu je da ga ne da City da ide, vezan je ugovorm, a vrlo malo igra kod idiota mancinija. Dzeko najbolji strijelac Cityja sa najmanjom minutazom... ispade da mu je Dzeko dzoker, pa mancini ispada dobar trener cccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 11, 2012 Koliko se sjećam, htio ga je i Ferguson Ne znam ko bi od mene bio sretniji da Dzeko igra na pravoj strani Manchestera...on iz kola u kolo vadi ovaj City, a ovi to ne zasluzuju pogotovo onaj lik od Mancinija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 11, 2012 To mu je glupa odluka koju će žalit do kraja života zaradio je i zaradjuje ogromne pare...s tog aspekta nije zazalio ali i da je u bilo kojem drugom velikom timu imao bi skoro iste pare a igrao bi u skladu sa svojim umijecem i s onim sto postize...no ovdje veliku prednost nad njim imaju Mancinijevi ljubimci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 11, 2012 Para bi imao u svakom klubu, vrhunski sportaši imaju nekoliko godina za napravit veliku karijeru. Sad većina igrača u ovim umjetnim klubovima proklinje svoje masne ugovore. Eto, da nisu šeici i ruski milijarderi uništili nogomet, stvari bi bile drugačije. Jebeš klubove koji kupuju igrače da uklone konkurenciju. Da se troši samo ono što je klub zaradio osvajanjem trofeja i zaradom fan shopova, Manchester City i Chelsea bi se borili za ostanak u ligi. Quote Share this post Link to post Share on other sites