Tuto 157 Posted November 12, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici uz kiše jesenje! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 12, 2012 Kod mene u Dekan Cityu sunce sija i ubija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 12, 2012 Kod mene u Dekan Cityu sunce sija i ubijaMeni vlaga i u kostima!Sve škripi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted November 12, 2012 Dobro jutro :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 12, 2012 Jutro i sretno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 12, 2012 Opet ja s pritužbama, kako na expektu mi je jučerašnji par s x označen, ako je u Manchesteru bilo 3 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 12, 2012 Opet ja s pritužbama, kako na expektu mi je jučerašnji par s x označen, ako je u Manchesteru bilo 3 gola. Dobro jutro svima Opet ti , prituzbe se inace salju na adresu Tuto-privat, ali meni ovako na prvu izgleda kao da si se kladio na vise od tri gola kad vec nisi ispod objasnio tip. Iako je iz tecaja vidljivo da je tri i vise, moguce da se zeznuo vidjevsi 3+ bez objasnjenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 12, 2012 Dobro jutro svima Opet ti , prituzbe se inace salju na adresu Tuto-privat, ali meni ovako na prvu izgleda kao da si se kladio na vise od tri gola kad vec nisi ispod objasnio tip. Iako je iz tecaja vidljivo da je tri i vise, moguce da se zeznuo vidjevsi 3+ bez objasnjenja. A šta bi igrao 4 ili više gola, kad mi je dovoljan koef bio na 3 ili više gola, a i vidi se iz tečaja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 12, 2012 A šta bi igrao 4 ili više gola, kad mi je dovoljan koef bio na 3 ili više gola, a i vidi se iz tečaja. Ma svima je jasno, ali cak i upravilima pise da se svaki tip koji nije standardan 1, X, 2 ili dvoznak mora dodatno objasniti ispod. To sto Tuto uglavnom prelazi preko toga kad je ocito sto si igrao ne znaci da jos uvijek nije po pravilima. I onda dolazi do zabuna. To rijesis s njim preko privanih poruka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2012 A šta bi igrao 4 ili više gola, kad mi je dovoljan koef bio na 3 ili više gola, a i vidi se iz tečaja. sta god da je samo tuti posalji privatnu poruku u cemu je problem i on ce rijesiti... mozda nije nista od toga sto govorite, mozda se covjek samo zabunio pa ti greskom stavio X Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 12, 2012 Pozdrav svima ! Da vidimo da li ima nešto da se odigra za danas. Verujem da ima, ali treba naći prave dobitne tipove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 12, 2012 Opet ja s pritužbama, kako na expektu mi je jučerašnji par s x označen, ako je u Manchesteru bilo 3 gola.Kada javno prozivaš, javno i odgovoram (iako si dobio i PM) Kladionica Supersport za tip oklade koji si igrao (zbroj golova): 9138 - ManCity(-3+)-Tottenham ima tri (3) rezultata: Točno - Manje/Toč. - Više/Toč. Ti si odigrao: Broj para iz kladionice: 9139 Naziv para: Manchester City - Tottenham Tip para: 3+ Tečaj: 1.600 Dakle: broj para nije točan, naziv para nije točan, a na utakmici je bilo točno tri gola i tip nije točan. Molio bih da ubuduće pišeš tip para točno kako je u ponudi kladionice, a ne kako ti misliš. Lijepi pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 12, 2012 E, ja naša osamo Ruse - Neftekhimik v FC Volgar , tip: 1 @ 1.60, mada mi ni to nije baš obećavajuće, čak bi moglo možda za hrabrije X u hendikepu. Ali sve je to sa rezervom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 12, 2012 Priznajem, ali jebemu kad svi kužu u čemu je stvar moglo se priznati. Quote Share this post Link to post Share on other sites