Tuto 157 Posted November 12, 2012 Priznajem, ali jebemu kad svi kužu u čemu je stvar moglo se priznati.Da je kladionica priznala i ja bih priznao. Ali nije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 12, 2012 Da je kladionica priznala i ja bih priznao. Ali nije. Ajde dobro, nema veze još sam prvi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 12, 2012 (edited) Dobar dan ,ponedeljak dan za pogotke. Edited November 12, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted November 12, 2012 KOckar se zali ,a jos je 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 12, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2012 Dobar dan ,ponedeljak dan za pogotke. jest da se ima sta odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 12, 2012 Pozdrav raja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 12, 2012 jest da se ima sta odigrat Prepisi ovo: Real Madrid B - Recreativo vise od 2,5 Apollon Smyrnis - Iraklis Salonika manje od 2,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 12, 2012 (edited) A moze i ovo ; Spance :Oba daju gol Grke Bar jedan ne daje Edited November 12, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2012 A moze i ovo ; Spance :Oba daju gol Grke Bar jedan ne daje ma mogu i ja naci takvih pa ih odigrat cisto po kvoti, ono mala je kvota pa haj trebalo bi proci... kad igram volim da igram na nesto sto mi je kolko tolko provjereno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 12, 2012 Loša ponuda danas, sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 12, 2012 E, ja naša osamo Ruse - Neftekhimik v FC Volgar , tip: 1 @ 1.60, mada mi ni to nije baš obećavajuće, čak bi moglo možda za hrabrije X u hendikepu. Ali sve je to sa rezervom. Završilo se 3:1. Zamalo da prođe i hendikep , do pred sam kraj bilo 2:1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 12, 2012 (edited) ma mogu i ja naci takvih pa ih odigrat cisto po kvoti, ono mala je kvota pa haj trebalo bi proci... kad igram volim da igram na nesto sto mi je kolko tolko provjereno... ja to malo drugacije gledam; Ako Grci igraju svi 6 utakmica u underu ili Spanci gotovo sve meceve cak i 4 i vise gola , rezon je to odigrati. Ne mora da znaci da ce i doci . ali veruj mi cesto dodje.. Edited November 12, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 12, 2012 ja to malo drugacije gledam; Ako Grci igraju svi 6 utakmica u underu ili Spanci gotovo sve meceve cak i 4 i vise gola , rezon je to odigrati. Ne mora da znaci da ce i doci . ali veruj mi cesto dodje.. to si u pravu, gledam i ja tako kad su lijeve lige i lijeve ekipe al onda nabacam 5-6 takvih parova na manji ulog pa ako prodje dobro i jest... al odigrat samo dva takva para znaci mora bit veci ulog na nesto sto igras po statistici Quote Share this post Link to post Share on other sites