Tuto 157 Posted November 13, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Čudan danas datum - 13.11.12. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted November 13, 2012 Dobro jutro, sinoc bio dobar zemljotres u blizini Podgorice Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 13, 2012 Drmalo u Crnoj Gori. Sad bi trebalo da mi uzdrmamo kladionice. Dobro jutro svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 13, 2012 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 13, 2012 Pozdrav odabranima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima dobri ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima jučer me rušio samo Portland Danas u nove radne pobjede Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kockar :D 0 Posted November 13, 2012 Sretno svima danas posebno meni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima jučer me rušio samo Portland Danas u nove radne pobjede ma kakav NBA dok se malo ne zakuha i ne vidi kakav je ko... ja sam dosad od 10 listica samo jednom uspio da padnem na jednom paru, sve ostalo ni blizu nisam bio Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 13, 2012 Dobar dan , lep pozdrav a za kladjenje danas pauza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 13, 2012 ma kakav NBA dok se malo ne zakuha i ne vidi kakav je ko... ja sam dosad od 10 listica samo jednom uspio da padnem na jednom paru, sve ostalo ni blizu nisam bio Ja se ne mogu požaliti, zadovoljan sam. Naravno da uvijek može bolje, ali bilo je dobitnih već ove sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 13, 2012 Pozdrav svima dobri ljudi! Pozdrav dobri covjece Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 13, 2012 dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites