euro 2 Posted November 14, 2012 Jutarnji pozdrav ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 14, 2012 Pozdrav ekipici koja uveseljava ovaj kutak! Jutros sunčan dan! Uspjeha i danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 14, 2012 Dobro jutro svima....... uuuuh, pa vec je skoro podne! Dobar dan onda! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 14, 2012 Dobar dan , poz svima iz Kikinde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 14, 2012 pozdrav svima... danas dobre kvote na over golova u ovim prijateljskim utakmicama... neke sam i postavio u prognozama za koje mislim da su najblize prolazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 14, 2012 Kolege, ne spavajte. Više svakodnevne aktivnosti na cijelom forumu, da se ne iznenadite na kraju mjeseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 14, 2012 kad ce se izbaciti koliko imamo bodova i sto mi je ova zvezdica pored imena? Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 14, 2012 ..pa da znamo da navijas za Zvezdu !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 14, 2012 ozbiljno da kome ne smetam mozda ko bi me liferovo sa sajta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 14, 2012 kad ce se izbaciti koliko imamo bodova i sto mi je ova zvezdica pored imena? Gdje je zvijezdica, stvarno ne vidim nista? Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 14, 2012 Nevidljiva je za obicne smrtnike... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 14, 2012 kad ce se izbaciti koliko imamo bodova i sto mi je ova zvezdica pored imena? to znaci da si maskota foruma Quote Share this post Link to post Share on other sites