silly_bet 3 Posted November 14, 2012 Pozz..... Ne ide i ne ide mi više u natjecanju.....poslednjih 6 dana - 6 puta ništa!!! Ja sam imao seriju, 0-7 ili 0-8, ne sećam se tačno... ne želim da se sećam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2012 Kakav Messi, kakav Ronaldo..nema do Zlatana Ibrahimovića :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: :tzare: Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 14, 2012 Srbija me večeras prijatno iznenadila. Mada sam i očekivao pobedu, jer jesmo mi slabi, ali ni taj Čile nije nešto. Bosna - po meni očekivano pobedila, švedjani i englezi - očekivano golovi. Ali su me zato švabe i lale razočarale - ni gol da daju , a ja mislio makar će 3. Dobro veče svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 14, 2012 dzaba kad smo u kvalifikacijama slabi skroz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 14, 2012 gdje je onaj sto pogadja NBA ligu nek kaze sta bi moglo veceras proci Quote Share this post Link to post Share on other sites