Jump to content
Sign in to follow this  
Nadrealista

14.10.2012.

Recommended Posts

Italija - Francuska tip1X @1.40 SuperSport :nije: 1-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Alžir - Bosna i Hercegovina, tip: više od 1.5 gola @ 1.35, Expekt, 8/10

 

Večeras se u glavnom gradu Alžira sastaju selekcije Alžira i Bosne i Hercegovine. Ovo je prijateljski meč koji će voditi dva bh stručnjaka, Vahid Halilhodžić sa klupe Alžira i Safet Sušić sa klupe selekcije BIH. Povom je godišnjica državavnosti Alžira i očekuje se i do 80.000 gledalaca. Obje ekipe su u odličnoj formi jer selekcije BIH u kvalifikacijama za SP 2014 u Brazilu ima tri pobjede (8-1 Lihtenštajn, 4-1 Latvija i 3-0 Litvanija) i remi sa Grčkom 0-0 u Atini. Alžir također sa druge strane ima 4 pobjede u zadnjih 5 mečeva i vjerujem da će moći zabiti barem jedan gol na svom terenu, pred svojim navijačima. BIH ima jako ubojit napad koji je postigao 15 golova u 4 kvalifikacijska meča i vjerujem da igrači poput Džeke, Ibiševića, Pjanića ili Misimovića mogu zabiti barem jedan gol pa je moj tip da će biti više od 1 gola na meču. U izjavama pred meč, selektor Sušić, kapiten Spahić i ostali su naglašavali kako pobjedom žele završiti godinu i da će ići da igraju za gol više. Mala kvota ali velika šansa za prolaznost para.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00, Alžir - Bosna i Hercegovina, tip: X, @3.36, 3/10, Pinnacle

 

Bit će ovo prijateljska utakmica koja će se odigrati između domaćeg Alžira i gostujuće Bosne i Hercegovine. Selektori obje ekipe su Bosanci, na jednoj strani je Safet Sušić dok je na drugoj strani, na selektorskoj poziciji Alžira, Vahid Halihodžić. Vaha je insistirao da se ovaj termin prijateljskih utakmica iskoristi za susret sa njegovom domovinom, jer je ovaj meč organizovan povodom Dan državnosti ove afričke zemlje. Bit će ovo posljednji test za Alžir pred Afrički Kup nacija, dok će za ekipu Safeta Sušića biti ovo posljednji meč u 2012. godini koji sigurno žele završiti sa pozitivnim rezultatom. Halihodžić ima dosta problema sa poovredama, pa će isprobati dosta novih igrača, a i Safet Sušić će više prilike dati igračima koji do sada nisu puno igrali. Mišljenja sam da će meč završiti neriješeno, sumnjam da Alžir želi izgubiti meč koji su organizovali da obilježe svoj praznik, a Bosni također odgovara remi, jer neće biti poraženi pa ni atmosfera neće biti narušena u timu. Dakle, moj tip je prijateljski X.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Austrija - Obala Slonovače, tip: oba tima daju gol, @1.75, 4/10, Expekt

 

Austrija će večeras ugostiti afričku Obalu Slonovače u utakmici u kojoj očekujem da oba tima postignju barem po jedan pogodak. Austrija je dosta napredovala i od reprezentacije koja je služila za nabijanje gol razlike došli su u poziciju da se sa svakom ekipu ravnopravno bore. Kvalifikacije sa Svjetsko prvenstvo su počeli solidno, mada su mogli i bolje, naročto što su odighrali samo 0:0 sa Kazahstanom u gostima. Revanš na svom terenu su lagano riješili u svoju korist, dok su poraženi od realne bolje Njemačke, ali su i tu pružili dosta jak otpor za razliku od prošlih kvalifikacija. Ovu utakmicu će austrijski trener Marcel Koller krenuti sa ofanzivnom varijantom sa Ivanschitzom, Arnautovićem i Jankom u napadu tako da očekujem da zabiju jedan gol Obali Slonovače. S druge strane, Afrikanci će vjerovatno igrati sa formacijom 4-4-2, a napad će predvoditi Drogba i Kalou. Braća Toure su također najavljeni, tako da i od njih možemo očekivati da postignu gol Austriji, čija odbrana nije jači dio nihovog tima. Dakle, oba tima daju barem jedan gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sandefjord - Ullensaker/Kisa

 

Under 2,5 @2,25 Bet 365

 

Under 3,5 @1,50, Bet365

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 20:50

Naziv para: Italy - France

Tip para: X

Tečaj: 3.100

Ulog: 6/10

 

Dvije tvrde reprezentacije i poznate po malo golova pa posto je i prijateljska utakmica mogao bi nerijeseni ishod da bude jako realan...

Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Čile (-1.5) - Srbija (neutralni teren) Tip H1 @ 3.90, Expekt, 3/10

 

Ovo sam pisao jos pre neki dan , novost je da nece igrati Nastasic zbog povrede

Prijateljski mec koji se igra u Sredu ali vec sada ga moram uplatiti jer ocekujem veliki pad kvote.

Sta reci, ja jesam navijac Srbije ali umisljeni selektor Mihajlovic me tera jednostavno da igram protiv nasih makar da uzmem pare kad vec ne mogu da uzivam u dobroj igri i dobrim rezultatima repezetacije.

Vec na pocetku Mihajlovic je pokazao koliko je nestrucan i umisljen kada je za tri prijateljska meca pozvao 35 igraca od kojih polovina ne bi igrala ni da su mu rodjena braca u timu da je imalo realan pa onda izmisljanje neke formacije sa 3 stopera koja se pokazala kao totalni krah i naravno u sva tri prijateljska meca smo se izblamirali.

Kad je shvatio da nema nista od prodavanja magle za velike pare na taj nacin pokusao je da se vrati narmalnom sistemu ali sad umesto da igra neki normalni opste prihvaceni sistem izmislio je formaciju bez napadaca odnosno stavio je klasicnog veznog igraca Djuricica kao nekog laznog spica sto decko niti zna niti moze.

U kvalifikacijama startovali su sa Skotskom i igrali nereseno 0-0 gde ceo mec nismo stvorili neku normalnu sansu.

U drugom mecu protiv slabih Velsana imali su srece da brzo postignu gol i da ih publika ponese i ostvarili su pobedu sa 6-1 sto ce verovatno biti i jedina u reprezentativnoj karijeri kao selektora.

Medjutim vec mec sa Belgijancima je stavio stvari na svoje mesto i pokazao gde je reprezentacija, poraz od 3-0 u Beogradu i posle toga svadja sa dva najbolja igraca Ivanovicem kapitenom i Kolarovim zbog toga sto su kao previse isli napred a jedino zahvaljujci njima se u prvom poluvremeno stvorila neka sansa.

A jos veca blamaza je dozivljena u Makedoniji gde je Ivanovic bio na klupi i izgubili su sa 1-0 iako za Makedoniju nije igrao najbolji igrac Pandev i jos nekoliko igraca iz najbolje postave nije igralo.

Vestacko podmladjivanje gde su igrali igraci koji nemaju mesta ni u svojim klubovima poput Mijailovica koga vetar moze odneti ako jace dune, Ignjovskog na koga je trener Verdera totalno i zaboravio da ga ima na klupi, Scepovica koji je bio 8 meseci tesko povredjen i jos dosta igraca a na klupi je sedeo jedan Subotic, igracina koji igra u sampionu Nemacke i koji je u dzep stavio vecinu najboljih igraca u Evropi a na terenu su Bisevac kikser koji je direktan krivac za dva gola protiv Belgije, Tomovic koji je skrivio penal protiv Makedonije a Nastasic koji jeste talenat i igra u jakom klubu ali je isuvise neiuskusan.

I sada slag na tortu spisak za mec sa Chileom , Matic koji igra redovno u Benfiki je odbio da igra dok je selektor Mihajlovic, Ivanovic je na spisku ali nece igrati, Subotic je isto navodno povredjen, Zoran Tosic je povredjen a pitanje je samo ko ce jos do meca da se pozali na ,, povredu,, ocito je da su igraci kivni na bahato i bezobrazno ponasanje selektora ali nemaju hrabrosti da se pobune kao Matic, i Ivanovic je prvo izjavio da nece vise igrati ali ga je neko savetovao da ipak dematuje tu izjavu.

Na spisku su

Golmani: Željko Brkić (Udineze), Damir Kahriman (Tavrija) i Branimir Aleksić (Spartak);

Odbrambeni igrači: Nenad Tomović (Fiorentina), Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Crvena zvezda), Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov (Mančester siti) i Marko Lomić (Dinamo Moskva).

Sredina terena: Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Luka Milivojević, Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Aleksandar Ignjoski (Verder Bremen), Ivan Radovanović (Atalanta) i Ljubomir Fejsa (Olimpijakos).

Napadači: Miralem Sulejmani (Ajaks), Dušan Tadić (Tvente), Filip Đuričić (Herenven), Lazar Marković, Nemanja Tomić, Marko Šćepović (Partizan) i Filip Đorđević (Nant).

novi igraci su Rukavina i LOmic sto je jos i ok ali Milivojevic , Mijailovic koji dolaze iz Zvezde koja je u velikoj krizi, Fejsa koji ne igra u Grckoj, Marko Scepovic koji malo igra u Partizanu a ne pozivanje Djurdjica koji redovno daje golove u ligi evrope za Helsingborg ocito pokazuje da mu spisak sastavljaju menadzeri.

Dakle odbrana ce biti jako slaba i neuigrana a vezni red jako los gde su svi zadnjii vezni, jedino Tadic tu vredi kao neki kreator ali nece imati sa kim da kreira, uz losu atnosferu verujem da ce Chile lako i ubedljivo da pobedi a koliko sam video spisak u lokalnim novinama Chile ce biti kompletan i sigurno ce igraci zeleti da se pokazu jer se igra u Svajcarskoj i sigurno ce biti dosta menadzera.

Chile je u Kvalifikacijama za Svetsko prvestvo sasvom solidam u ovoj godini imaju tri pobede sa po 2-0 a poraze od Ekvadora na strani i jakih Kolumbijaca i Argentine a to su tri reprezentacije koje drze vrh tabele.

Dakle sve osim ubedljive pobede Chileanaca bi bilo veliko iznenadjenje

 

da dodam samo na analizu za Srbiju sa jednog portala najavu iz Chileanskog tima

 

,,Aleksis Sančez, Arturo Vidal, Pablo Kontreras, Gari Medel, Manuel Itura, Žan Bosežur, Mark Gonzales, Matijas Fernandez, Eduardo Vargas... Svi oni igraće protiv reprezentacije Srbije.

 

Jeste prijateljska, ali nije svejedno. Tako je doživljavaju i Čileanci.

 

Selektor fudbalske reprezentacije Čilea Klaudio Borgi objavio je spisak od 18 igrača za prijateljsku utakmicu protiv Srbije koja se igra 14. novembra u švajcarskom Sent Galenu.

 

Južnoameričku selekciju protiv Srbije predvodiće najveće zvezde Aleksis Sančez iz Barselone i Arturo Vidal, član Juventusa. Borgi je pozvao samo trojicu defanzivca, a sa spiska su od poznatijih igrača izostali fudbaler Juventusa Maurisio Isla i napadač Bajer Leverkuzena Žunior Fernandez.

 

 

Kako su preneli čileanski mediji, utakmica protiv Srbije je "biti ili ne biti" za Borgijevu budućnost na mestu selektora reprezentacije te južnoameričke države.

 

GOLMANI: Klaudio Bravo (Real Sosijedad), Migel Pinto (Atlas);

 

ODBRANA: Pablo Kontreras (Olimpijakos), Gonsalo Hara (Vest Bromvič Albion), Markos Gonsales (Flamengo).

 

SREDINA: Arturo Vidal (Juventus), Gari Medel (Sevilja), Marselo Dijas (Bazel), Manuel Itura (Malaga), Felipe Sejmor (Đenova), Žan Bosežur (Vigan), Mark Gonzales (CSKA Moskva), Matijas Fernandez (Fiorentina), Felipe Gutijerez (Tvente).

 

NAPAD: Umberto Suazo (Monterej), Aleksis Sančez (Barselona), Sebastijan Pinto (Bursa), Eduardo Vargas (Napoli).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 20:30

Naziv para: Nizozemska-Njemačka

Tip para: više 2.5

Tečaj: 1.500

Ulog:7/10

 

Dva jaka napada i ocekujem dobru utakmciu sa puno golova...

Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...