silly_bet 3 Posted November 14, 2012 Milwaukee Bucks - Indiana Pacers Milwaukee Bucks -3.5 1.86 Pinnacle Video sam i drugačije mišljenje u takmičenju, ali ne znam šta to ima Indiana noćas da ponudi posle poraza od Toronta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 15, 2012 NCAA FB 03:00 Northern Illinois Huskies-Toledo Rockets Tip: Northern Illinois Huskies -7.5 Kvota: 1.74 Ulog: 5/10 Analiza: Večeras se na Huskie Stadium (De Kalb, IL) igra meč između domaćih Huskiesa(9-1) i gostujućih Rocketsa(8-2)... Oba tima se nalaze u Mid American(West) diviziji Huskiesi su prvoplasirani dok su Rocketsi drugi ujedno ovaj meč je bitka za pobednika divizije. Ja bi svakako dao prednost domaćinu koji je bez sumnje kvalitetniji tim sa sjajnim napadom 19th u ligi kao i sasvim dobrom odbranom koja je 44th. Sadruge strane gosti koji imaju dosta dobar napad 27th ali i kriminalnu odbranu 105th u ligi. I zadnja dva meča su dobili Haskijesi - 11/01/11 NOILL 63 - TOL 60 11/09/10 TOL 30 - NOILL 65 Imaju fantastičan napad koji predvodi fantastični QB Jordan Lynch 2175y 19 TD i 3 INT uz to ima i neverovaznih 1342y trčanjem i čak 16 TD nevidim kako ga ovako loša odbrana gostiju može zadržati. Verujem u pobedu domaćina koji su i uformi i uzimam pobedu u hendikepu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites