c4nton4 20 Posted November 17, 2012 I dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 17, 2012 jos malo pa na derbiiiiiiiiiii zar ti ne zivis negdje na Sokolcu (BiH) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 17, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 17, 2012 Pozdrav svima i sretno na kladari Prodje ti Arsenal ko od sale Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 17, 2012 Slavi li se velika pobjeda iz Trebinja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 17, 2012 Slavi li se velika pobjeda iz Trebinja? hehe oderali smo ih kao i vi, samo ste vi vise para dali od nas, pa ste dobili 3-0, a mi samo 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 17, 2012 Na nas se ne može kladiti kad igramo na gostovanjima, vazda nas blokiraju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 17, 2012 Pogodiste vi iz BiH Zelju.Svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 17, 2012 hehe oderali smo ih kao i vi, samo ste vi vise para dali od nas, pa ste dobili 3-0, a mi samo 2-0 neko mora izletit pare pa onda zivjet na virslama a neko uzme titulu 5 kola prije kraja prvenstva pa onda sljedece sezone polako u naplatu dugova Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 17, 2012 PSG je Zlatan Ibrahimović, ovo ostalo su sve jadnici. Baš ubijam vrijeme do UTDa gledajući ovaj otužni susret Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 17, 2012 PSG je Zlatan Ibrahimović, ovo ostalo su sve jadnici. Baš ubijam vrijeme do UTDa gledajući ovaj otužni susret Pa s dva igraca vise valjda ce preokrenuti. Nije bas da mi treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 17, 2012 Pa s dva igraca vise valjda ce preokrenuti. Nije bas da mi treba. Ne znam, loši su. Rennes ima dva crvena, al ovi su žešći debili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 17, 2012 Ne znam, loši su. Rennes ima dva crvena, al ovi su žešći debili Upravo tako, PSG je Zlatan, ovi ostali su diletanti... Ja sam mislio da se Zlatan vratio, ali kada sam vidio sastav, ne bi ga igrao nema tih para.... 2 igraca vise i patnja.... lose, lose... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 17, 2012 ultra debilan susret Juventus-Lazio..dosada nakon Engleza danas.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 17, 2012 Upravo tako, PSG je Zlatan, ovi ostali su diletanti... Ja sam mislio da se Zlatan vratio, ali kada sam vidio sastav, ne bi ga igrao nema tih para.... 2 igraca vise i patnja.... lose, lose... da, to su manje više sve obični masturbatori. Zlatan je galaksija za te anusare Quote Share this post Link to post Share on other sites