FamilyGuy 0 Posted November 18, 2012 Inter - Cagliari 1 @1.57 (William Hill) Juventus juce kikso pa danas fina prilika za Inter da im pobjedom pridje na samo dva boda Kiksali Juve, Napoli a danas i Inter.. užas i ja imao mišljenje kao i ti kad sam stavio Inter na listić.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 18, 2012 Kazu ,domacinu samo pobeda odgovara , a gostu sve jedno.Moglo bi to da bude zamka.No i ja sam mozda uleteo u nju: Sogndal - Brann 1 @1.65 ,expekt HT 1-0 za sada po planu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 18, 2012 (edited) Nogomet - Bolivija 1. 00:30h Blooming - San Jose Oruro Tip: 1 Kvota: 2.05 188bet Blooming - trenutno na 4.mjestu prvenstva - doma imaju 7 pobjeda, 1 nerješeni rezultat i bez poraza - zabili su pri tome 17 golova, a primili SAMO 3 GOLA - forma u zadnjih 5 utakmica - 4 pobjede i 1 poraz - u samo 4 utakmice u sezoni su primili 2 ili više golova San Jose Oruro - trenutno su 2 na tablici - u gostima imaju 3 pobjede, 2 nerješene utakmice i 3 poraza - u tih 8 utakmica su zabili 10 golova, a primili 12 - forma im je ista kao i domačinima, dakle 4w-1L Vjerujem kako s obzirom da domačini doma još nisu izgubili i da primaju nevjerojatno malo golova imaju velike šanse za pobjedom sa više golova razlike. Jedina prepreka je što igraju protiv vrlo dobrog protivnika pa ću se ipak odlučiti za čistu pobjedu domačina. FT 3-2 :uredu: Edited November 19, 2012 by mariobo11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 18, 2012 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 19:45 Naziv para: Granada CF - Atlético Madrid Tip para: 2 Tečaj: 1.800 Ulog: 6/10 Edited November 18, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 18, 2012 (edited) Kazu ,domacinu samo pobeda odgovara , a gostu sve jedno.Moglo bi to da bude zamka.No i ja sam mozda uleteo u nju: Sogndal - Brann 1 @1.65 ,expekt FT 2-0 Jednom da i pogodim kad od dugih prepisem ! Edited November 18, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 18, 2012 Antalija - Besiktas -2 , kvota je oko 2.90.- 3.00. Ovo bi trebalo iskoristiti. Ko nesme da rizikuje, može da da odigra 2 DNB. Ja pogodio . Prepisao li je neko??? FT 3:5 Quote Share this post Link to post Share on other sites