c4nton4 20 Posted November 18, 2012 Bilo je po receptu za ženski nogomet: ako ne znaš gdje ćeš s loptom, odvali visoku u sredinu i neko će naletit na nju..debilana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 18, 2012 Upravo tako..bolje da je Scholes igrao prvu dionicu, namjestio koji pogodak, nego sto su pokusali preokret opet...A Giggs poslije udje, sacuva loptu,i eto rezultata...no nije nista stimalo svakako, pa ako se sjecas pogdoka Norwicha, u akciji koja je prethodila golu, igrac u sredini terena daje loptu krilnom igracu od kojeg je Rafael bio miljama udaljen...vjeruj mi tada kada je taj igrac dobio pas, kada sam vidio koliko prostora ima za ili centarsut ili prodor,pomislio sam ovo nece na dobro...i on naravno uputi odlican cenatrsut i znamo kako je zavrsilo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2012 Ne znam zašto je potrebno potcjenjivat momčadi poput Norwicha, čemu rasipanje bodova kad nam je cijelo kolo išlo na ruku. Samo da se na kraju prvenstva ne ponovi šugavi City ko prošle sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 18, 2012 Sve je moguce, oni igraju slabo dosad (tek su juce odigrali dobro) ali ipak skupljaju bodove...mi u svakom mecu primamo golove, ne moze se stalno davati vise nego sto se prima...Chelsea je po meni prava prijetnja ali sreca oni udjose u mini krizu...no do kraja ce biti izuzetno tesko,i ne smiju se gubiti bodovi protiv ovakvih ekipa, zna to Liverpool najbolje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 18, 2012 Giggs ne može više igrat svoju poziciju jer je u godinama gdje se ne može lovit s tempom nove generacije. Reko sam da je trebo startat Scholesa jer nije bilo pravilne distribucije lopti. Plus solo prodori Rafaela su me toliko nervirali da sam jedva zadržavo pračovjeka u sebi. Jučašnji susret je pokazao da ima zaista neinteligentnih i glupavih pojedinaca u timu, te da im je potreban neki pastir iz stare garde da vodi igru jest da nepratim nesto cesto igre Mancestera al sam primjetio da je onaj Rafael pravo poglup momak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 18, 2012 jest da nepratim nesto cesto igre Mancestera al sam primjetio da je onaj Rafael pravo poglup momak mlad je a pun para...i jos iz Brazila, je li ti sad jasno? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted November 18, 2012 Kako je mocan ovaj Vitese ove sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 18, 2012 Svim natjecateljima grupe B na natjecanju H2H uz dužno izvinjenje parovi 2. kola postavljeni sa zakašnjenjem. Nadam se da nisam prouzročio veću štetu. Lijepi pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2012 jest da nepratim nesto cesto igre Mancestera al sam primjetio da je onaj Rafael pravo poglup momak dobro si primjetio Svim natjecateljima grupe B na natjecanju H2H uz dužno izvinjenje parovi 2. kola postavljeni sa zakašnjenjem. Nadam se da nisam prouzročio veću štetu. Lijepi pozdrav. Ma to je samo igra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 18, 2012 mlad je a pun para...i jos iz Brazila, je li ti sad jasno? :) znaci ako si mlad i pun para onda si glup, malo cudna logika Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2012 znaci ako si mlad i pun para onda si glup, malo cudna logika to vrijedi za aktualni nogomet. glupava klinčadija dobiva milijune u svijetu gdje se čovjekova vrijednost mjeri novcem. zarađuju više od trenera i mnogih nogometnih legendi pa se stvaraju glupavi balotelliji koji seru na autoritete i razno razna derišta koja nisu radila ništa u životu nego jurcala za loptom. meni se nekad prisere kad pogledam ovo smeće od modernog sporta i hvatanje krcatog cristiana za dodatnom kinto kad ogromna većina njegovih vršnjaka nema ni posao, a 90% ljudi si ne može ni priskrbit paštetu Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 18, 2012 (edited) ..bas i nije dobro pocela nedelja!!! Edited November 18, 2012 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 18, 2012 Nisam pogledao ni jednu utakmicu iz Lige petica ovaj vikend Prema rezultatima i bolje tako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 18, 2012 (edited) Za mene je ovaj vikend bila kobna Serie A jučer Napoli, danas Inter.. Sutra igra Roma... treća sreća Edited November 18, 2012 by FamilyGuy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 18, 2012 znaci ako si mlad i pun para onda si glup, malo cudna logika to vrijedi za aktualni nogomet. glupava klinčadija dobiva milijune u svijetu gdje se čovjekova vrijednost mjeri novcem. zarađuju više od trenera i mnogih nogometnih legendi pa se stvaraju glupavi balotelliji koji seru na autoritete i razno razna derišta koja nisu radila ništa u životu nego jurcala za loptom. meni se nekad prisere kad pogledam ovo smeće od modernog sporta i hvatanje krcatog cristiana za dodatnom kinto kad ogromna većina njegovih vršnjaka nema ni posao, a 90% ljudi si ne može ni priskrbit paštetu Upravo ti je Cantona odgovorio...nemam nista da dodam... Quote Share this post Link to post Share on other sites