stefan97czv Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: Quote
emir1983 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: cepaj ih Stefane Quote
PERKAN Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: A kako je bilo tebi na poluvremenu?? Koliko pratim jos uvek vam je hladno ( -5 )!!! Quote
silly_bet Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Koliko vas je samo pre podne! Sve neradnik do neradnika Quote
Recommended Posts