Tuto 157 Posted November 19, 2012 Pozdrav kolege! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 19, 2012 Dobro jutro i sretan, uspjesan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 19, 2012 Dobar dan ,pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 19, 2012 Pozdrav svima, puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 19, 2012 Dobar dan ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted November 19, 2012 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 19, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: cepaj ih Stefane Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 19, 2012 pozzdrav od mene...ovo mi je svakako najlepsi dan skole jer je uvek zadovoljstvo vaditi grobarima zivce a pogotovo profesorima pojedinim pa te pitaju a ti sve znas :icon_razz: A kako je bilo tebi na poluvremenu?? Koliko pratim jos uvek vam je hladno ( -5 )!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 19, 2012 Koliko vas je samo pre podne! Sve neradnik do neradnika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted November 19, 2012 oce li danas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 19, 2012 oce li danas? nece nece pa stane Quote Share this post Link to post Share on other sites