Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 11/20/2012 at 12:54 PM, 'mariobo11' said:

NOVČANA!!! :50yes::77tooth: :77tooth: :77tooth:

Dozvoljava sebi ,pesnicku slobodu.Neka uziva malo .I tako u zadnjih 5-6 godina gledaju u ledja Partizanu. ( ja sam inace neutralan ,navijam za Vojvodinu).

:icon_eek:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 11/20/2012 at 1:17 PM, 'PERKAN' said:

Dozvoljava sebi ,pesnicku slobodu.Neka uziva malo .I tako u zadnjih 5-6 godina gledaju u ledja Partizanu. ( ja sam inace neutralan ,navijam za Vojvodinu).

:icon_eek:

oni su ko i nasi pitari (navijaci sarajeva) raduju se pobjedama u derbiju a na kraju sezone nigdje ih nema jer uvijek Zeljo uzme titulu koja je na kraju krajeva najbitnija :icon_razz:

Posted
  On 11/20/2012 at 2:13 PM, 'Nadrealista' said:

oni su ko i nasi pitari (navijaci sarajeva) raduju se pobjedama u derbiju a na kraju sezone nigdje ih nema jer uvijek Zeljo uzme titulu koja je na kraju krajeva najbitnija :icon_razz:

ne diraj pitare!!

Posted
  On 11/20/2012 at 2:34 PM, 'Nadrealista' said:

necu neboj se, eto ih tebi pa ih ti diraj :icon_lol:

nemoj tako , moze svasta ispasti na kraju balade...

Za danas; Juve X !!!

Posted

Dobar dan...vidim da se ovdje prozivaju pitari...Nadrealista, nastavljamo diskusiju za vikend, (ili nakon tri naredna kola) pusti sada to, aktuelna je liga prvaka...i u vezi tog dogadjaja imam pitanje za tebe Nadrealista: jesi li svjestan da ce Sarajevo ubrzo igrati UEFA Champions League? :icon_surprised: hehehhehe

Posted
  On 11/20/2012 at 2:58 PM, 'silly_bet' said:

Kidaće se i jedni i drugi, treba im pobeda. Realno, po snazi ekipa to ide u X.

:57bye:

Ja sam iskreno odigrao dvicu...samo zbog velike kvote, mal su podcijenili Chelsea, treba to iskoristiti...

Posted
  On 11/20/2012 at 3:55 PM, 'Almiric' said:

Dobar dan...vidim da se ovdje prozivaju pitari...Nadrealista, nastavljamo diskusiju za vikend, (ili nakon tri naredna kola) pusti sada to, aktuelna je liga prvaka...i u vezi tog dogadjaja imam pitanje za tebe Nadrealista: jesi li svjestan da ce Sarajevo ubrzo igrati UEFA Champions League? :icon_surprised: hehehhehe

u cemu ? u bocanju, kolko znam nemate bocarski klub al eto dobar prijedlog da ga osnujete pa da i vi jednom osjetite sta znaci igrat ligu prvaka pa makar i u bocanju :77tooth: a do tada zadovoljite se sa kupom uefa kojeg ocigledno ovi veliki klubovi, a takav je i zeljo, nesto puno i neinteresuje pa i kad slucajno zalutaju tamo igraju sa rezervnim ekipama :icon_biggrin: