PERKAN 18 Posted November 20, 2012 NOVČANA!!! :77tooth: Dozvoljava sebi ,pesnicku slobodu.Neka uziva malo .I tako u zadnjih 5-6 godina gledaju u ledja Partizanu. ( ja sam inace neutralan ,navijam za Vojvodinu). Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 20, 2012 nzm sto smeta ta rijec neka mi neko objasni razumijem u druge svrhe al u ovo nzm stvarno sto smeta ako neko moze neka objasni hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 Dozvoljava sebi ,pesnicku slobodu.Neka uziva malo .I tako u zadnjih 5-6 godina gledaju u ledja Partizanu. ( ja sam inace neutralan ,navijam za Vojvodinu). oni su ko i nasi pitari (navijaci sarajeva) raduju se pobjedama u derbiju a na kraju sezone nigdje ih nema jer uvijek Zeljo uzme titulu koja je na kraju krajeva najbitnija Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 20, 2012 oni su ko i nasi pitari (navijaci sarajeva) raduju se pobjedama u derbiju a na kraju sezone nigdje ih nema jer uvijek Zeljo uzme titulu koja je na kraju krajeva najbitnija ne diraj pitare!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 ne diraj pitare!! necu neboj se, eto ih tebi pa ih ti diraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 20, 2012 necu neboj se, eto ih tebi pa ih ti diraj nemoj tako , moze svasta ispasti na kraju balade... Za danas; Juve X !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 20, 2012 Za danas; Juve X !!! Kidaće se i jedni i drugi, treba im pobeda. Realno, po snazi ekipa to ide u X. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 20, 2012 Dobar dan...vidim da se ovdje prozivaju pitari...Nadrealista, nastavljamo diskusiju za vikend, (ili nakon tri naredna kola) pusti sada to, aktuelna je liga prvaka...i u vezi tog dogadjaja imam pitanje za tebe Nadrealista: jesi li svjestan da ce Sarajevo ubrzo igrati UEFA Champions League? hehehhehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 20, 2012 Kidaće se i jedni i drugi, treba im pobeda. Realno, po snazi ekipa to ide u X. Ja sam iskreno odigrao dvicu...samo zbog velike kvote, mal su podcijenili Chelsea, treba to iskoristiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 Dobar dan...vidim da se ovdje prozivaju pitari...Nadrealista, nastavljamo diskusiju za vikend, (ili nakon tri naredna kola) pusti sada to, aktuelna je liga prvaka...i u vezi tog dogadjaja imam pitanje za tebe Nadrealista: jesi li svjestan da ce Sarajevo ubrzo igrati UEFA Champions League? hehehhehe u cemu ? u bocanju, kolko znam nemate bocarski klub al eto dobar prijedlog da ga osnujete pa da i vi jednom osjetite sta znaci igrat ligu prvaka pa makar i u bocanju a do tada zadovoljite se sa kupom uefa kojeg ocigledno ovi veliki klubovi, a takav je i zeljo, nesto puno i neinteresuje pa i kad slucajno zalutaju tamo igraju sa rezervnim ekipama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 meni je Bate kec a dobra kvota... Lille em sto nema sanse za prolaz em sto su dali samo dva gola u dosadasnjem takmicenju a valjda nesto znaci da ih je Bate ubio 3:0 u sred Francuske Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 20, 2012 Bwin uplatio bonus za 10 mesec! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 20, 2012 Veče i mene vuče da obujem BATARICE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 Bwin uplatio bonus za 10 mesec! kad li ce onaj unibet uplatit majku mu... Quote Share this post Link to post Share on other sites