Almiric 5 Posted November 20, 2012 u cemu ? u bocanju, kolko znam nemate bocarski klub al eto dobar prijedlog da ga osnujete pa da i vi jednom osjetite sta znaci igrat ligu prvaka pa makar i u bocanju a do tada zadovoljite se sa kupom uefa kojeg ocigledno ovi veliki klubovi, a takav je i zeljo, nesto puno i neinteresuje pa i kad slucajno zalutaju tamo igraju sa rezervnim ekipama Znao sam da ces nesto takvo napisati i da neces procitati ono sto pise - UEFA CL.....pogledaj na netu na koji sport se ta skracenica odnosi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 20, 2012 meni je Bate kec a dobra kvota... Lille em sto nema sanse za prolaz em sto su dali samo dva gola u dosadasnjem takmicenju a valjda nesto znaci da ih je Bate ubio 3:0 u sred Francuske sest standardnih iz Lillea nije niti otputovalo...dobar par.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 20, 2012 kad li ce onaj unibet uplatit majku mu... Ma uplatice i oni.! Ja sam pre nekolko godina osvojio na ovom forumu veliki bonus (450 e) i uplatili su tek posle 4,5 meseci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 20, 2012 sest standardnih iz Lillea nije niti otputovalo...dobar par.. da, zato sam ja igrao X2 na Lille Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 691 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: BATE Borisov - Lille Tip para: X2 Tečaj: 1.700 Ev. dobitak: 6.700 Ev. gubitak: 1.700 i na Hazarderu: Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Bate Borisov - Lille, Draw No Bet Tip para: 2 Tečaj: 2.600 Ev. dobitak: 7.600 Ev. gubitak: 2.600 Sada je 0-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 20, 2012 Do sada: BATE - Lille 0-2 Spartak - Barcelona 0-2 Za večeras još uvezati Juventus - Chelsea X2 Galatasaray - Man Utd 0-2 gola Nordsjelland - Shakhtar 2-3 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 20, 2012 meni je Bate kec a dobra kvota... Lille em sto nema sanse za prolaz em sto su dali samo dva gola u dosadasnjem takmicenju a valjda nesto znaci da ih je Bate ubio 3:0 u sred Francuske Logika kaže: BATE Borisov - Bjelorusija Lille - Francuska Uprkos svemu ne igra se na Bjeloruse kontra Francuza Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 20, 2012 Svaka cast Emire! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted November 20, 2012 Pozdrav svima.. šta je dobitno u LP večeras ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 20, 2012 Ja sam iskreno odigrao dvicu...samo zbog velike kvote, mal su podcijenili Chelsea, treba to iskoristiti... Dobar je Juventus ove godine, zaista dobar, a iz Londona je odneo bod nakon 0-2. Logika kaže: BATE Borisov - Bjelorusija Lille - Francuska Uprkos svemu ne igra se na Bjeloruse kontra Francuza Nema veze što su danas izgubili (van svake logike), ti Belorusi su pobedili Bayern 3-1, a istim rezultatom Lille u Francuskoj. U Valenciji su dali dva gola - nije to naivna ekipa. Pozdrav svima.. šta je dobitno u LP večeras ? Nervni slom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 20, 2012 Logika kaže: BATE Borisov - Bjelorusija Lille - Francuska Uprkos svemu ne igra se na Bjeloruse kontra Francuza Ti isti Bjelorusi su uzeli Francuze u sred Francuske (Francuska - Bjelorusija 0-1, kvalifikacije), pa ih je Bate tukao tamo, ako s ene varam 3-0, pa je taj isti bate dobio Bayerna 3-1, a Bayern je za 16 miliona klasa bolji od Lilla... tako da se ovdje radi o cistoj sreci Lilla, bez ikakve logike.... kao sto dobijes sesticu na lotu, a logika i loto nidje veze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 20, 2012 Ja sam iskreno odigrao dvicu...samo zbog velike kvote, mal su podcijenili Chelsea, treba to iskoristiti... Dobro veće.... Ja kladio točan rezultat 0:0..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 20, 2012 ma mora negdje puknut iznenadjenje, u svakom kolu je bilo bar po jedno, takva je liga prvaka... Bate dobije Bayerna pa izgubi od Lilla.. Schalke sve redom pobjedjuje pa dodje mrtvi Montpelje i otkine im bod u Njemackoj.. Barselona sve gazi pa ih dobije Celtic koji u ligi prvaka nikad nije napravio nesto ozbiljno.. Juventus uzme bod Celziju u engleskoj a nemoze Nordsjlanda pobijedit kojem svi trpaju 3-4 komada itd itd... ostaje nam samo da se nadamo da je to jedino iznenadjenje za veceras, vjerujem da su kladionice dosta profitirale od ovog para pa nek ovo ostalo bude kako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 20, 2012 Ti isti Bjelorusi su uzeli Francuze u sred Francuske (Francuska - Bjelorusija 0-1, kvalifikacije), pa ih je Bate tukao tamo, ako s ene varam 3-0, pa je taj isti bate dobio Bayerna 3-1, a Bayern je za 16 miliona klasa bolji od Lilla... tako da se ovdje radi o cistoj sreci Lilla, bez ikakve logike.... kao sto dobijes sesticu na lotu, a logika i loto nidje veze... dragi Dinno pa Francuzi su bili euro i svjetski prvaci a Bjelorusi bez ikakvog plasmana na EP ili SP, i opet kada uzmeš statistiku svih euro nastupa Lilla i BATE Borisova, vidjećes razliku. BATE je svoju dozu sreće ispucao u tim pobjedama protiv Bayerna i Lilla i već im je Valencia pokazala gdje im je mjesto u Europi. BATE se u kvalifikacijama do zadnje minute mučio sa Vardarom, a sada da očekujemo od njih plasman dalje u Ligi prvaka, nerealno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 20, 2012 ma mora negdje puknut iznenadjenje, u svakom kolu je bilo bar po jedno, takva je liga prvaka... Bate dobije Bayerna pa izgubi od Lilla.. Schalke sve redom pobjedjuje pa dodje mrtvi Montpelje i otkine im bod u Njemackoj.. Barselona sve gazi pa ih dobije Celtic koji u ligi prvaka nikad nije napravio nesto ozbiljno.. Juventus uzme bod Celziju u engleskoj a nemoze Nordsjlanda pobijedit kojem svi trpaju 3-4 komada itd itd... ostaje nam samo da se nadamo da je to jedino iznenadjenje za veceras, vjerujem da su kladionice dosta profitirale od ovog para pa nek ovo ostalo bude kako treba da, u Ligi prvaka ima uvijek iznenađenja, svako kolo.... a evo i Shakhtar gubi a moj kolega Almiric igrao tip 1 na poluvremenu uz kvotu 6.50 u Premieru Svala čast slikice Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 20, 2012 Nevjerovatno kako glupa momčad je ovaj Šahtar..Dva udarca Danaca na gol, dva gola.. Quote Share this post Link to post Share on other sites