micha 27 Posted November 21, 2012 Chelski doveo ovog idiota Beniteza za trenera. jao jao, nisam to vidio.... pa gdje njega ndjose? Jadna im majka, najgluplji trener koji se rodio odkako se lopta izmislila Lele! Lele! Što bi rekli Leskovčani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 21, 2012 Saliha Pezić je osvojila grand prix Belog Manastira u heklanju za 2012 :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 21, 2012 A je kvariš atmosferu s tim kineskim klubovima za koje nitko nije čuo Paragvajci su to. U potpisu - Partibrejkers! U stvari hoću da je popravim. Ti je upropasti sa Benitezom Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 21, 2012 Saliha Pezić je osvojila grand prix Belog Manastira u heklanju za 2012 :icon_razz: Kako mi to promaklo.? Igrao bi u singlu! Mada verujem da je kvota bila ne toliko velika. Bila je među 3 najveća favorita . Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 21, 2012 Paragvajci su to. U potpisu - Partibrejkers! U stvari hoću da je popravim. Ti je upropasti sa Benitezom Upropasti Bezvezitez Chelskija Kako mi to promaklo.? Igrao bi u singlu! Mada verujem da je kvota bila ne toliko velika. Bila je među 3 najveća favorita . Jbg, propustio si priliku. Igra se svakih jedanaest godina. Puno sreće idući put Pozdravljam vas momci, odoh pogledat Loopera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 21, 2012 Saliha Pezić je osvojila grand prix Belog Manastira u heklanju za 2012 :icon_razz: zaboravio si napomenut da je u disciplini sitni vez Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 21, 2012 jao jao, nisam to vidio.... pa gdje njega ndjose? Jadna im majka, najgluplji trener koji se rodio odkako se lopta izmislila Hmm... trener koji je osvojio Ligu šampiona (sa engleskim klubom) i UEFA Cup. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 22, 2012 Hmm... trener koji je osvojio Ligu šampiona (sa engleskim klubom) i UEFA Cup. hmm...ajd se sjeti kako je osvojio. krump za krumpom. em su jedva prošli skupinu, em su imali sreće ko i chelski. što se beniteza tiče, uništava igrače. gerrarda je skoro koštao karijere. jedino što mu ja priznam je valencia kojoj je stvorio ubojit napad nakon onog cupera koji je jedino znao trenirat momčad kako da se brani. a i mancini je osvojio pokala do ibera pa svejedno mislim da je jedan od jačih kretinja unogometu danas Quote Share this post Link to post Share on other sites