Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

22.11.2012.

Recommended Posts

Posted ImageNFL

Posted Image22:15

Dallas Cowboys - Washington Redskins(Handicap)

Tip: Dallas Cowboys -3 :nije:

Kvota: 1.82

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Pobeda Dallasa sa višeod tri razlike uključujući i eventualni produžetak ako bude tačno 3 razlike tip je VOID!

 

Večeras je veliki praznik u Americi i na Thanksgiving Day na Cowboys Stadium (Arlington, TX) sastaju se domaći Cowboysi(5-5) i gostujući Redskinsi(4-6) u takozvanoj The Battle for America ja mislim da će kao i u Istoriji(nažalost) i večeras pobedu odneti Cowboysi!!!

Šalu na stranu izuzetno bitan meč za obe ekipe koje se uz Giantse bore za NFC(East Division) Cowboysi iako se muče uspeli su da dobiju dva meča protiv File u gostima i meč protiv Cle. posle OT!!!

Meč protiv Cle. sam gledao ceo i Dal. je od užasnog prvog poluv. gde su na pauzu otišli sa 0-13 u drugom zaigrao sjajno i okrenuo meč čak na 5min. do kraja imao šansu da ubedljivo pobedi ali fambl pred golom Cle. ih zamalo nije na kraju koštao poraza!!! Ali je neverovatno kako je Cle. igrao fantastično odbranu oduševili su me toliko su bili agresivni da su Romu davali jako malo vremena a toliko su dobro udvajali hvatače Dal. ipak Kauboji su uspeli da izađu kao pobednici iz tog teškog meča a T. Romo 35/50 313y 1 TD je na kraju imao dosta dobru statistiku i nadam se njegovim sve boljim partijama. A već sam pominjao da je Novembar njegov mesec jel u karijeri ima fantastičnu statistiku 21-3 u novembru uz 33 TD i 8 INT dok u Arlingtonu ima u Nov. neverovatnih 14-0!!!

Dalas i dalje neigra kako može a radi se o veoma dobro izbalansiranom timu sa napadom koji ima veliki potencijal Romo ima fantastične opcije tri izvanredna hvatača WR D. Bryanta i M. Austina kao i jednog od najboljih TE u ligi sjajnog J. Wittena a upravo je najgori deo ekipe Was. odbrana protiv pass igre.Dok je odbrana Dal. dosta dobra po broju dozvoljenih jardi čak 7th u ligi podjednako dobra i protiv trčanja 106.6 (13th) dok je protiv passa još bolja 211.4 (6th) iako ćeo dbrana Kauboja biti na velikom iskušenju jel će imati jedan veoma nezgodan napad Redskinsa posebno će biti fokusirani da zaustave sjajno trčanje gostiju.

Sa druge strane Redskinsi koji nikako da vežu dva dobra meča totalno su razočarali protiv Car. da bi protiv File bili odlični ali i to je diskutabilno jel je u Fili stanje katastrofalno od igračkog kadra koji je sa dosta izmena kao i atmosfere u ekipi koja je katastrofalna.

Crvenokošce vodi moj omiljeni Head Coach Mike Shanahan čuveni Pacov i nečudi onda što je napad po zemlji jedan od boljih u ligi ali večeras će se sudariti sa veoma čvrstom odbranom domaćina.

Napad predvodi ruki QB R. Griffin III koji je dosta produktivan malo greši a sjajnih je fizičkih predispozicija i često se odluči za trčanje ima pređenih 613y 6 TD no večeras će naspram sebe imati dobru odbranu domaćina koja je posebno protiv pasa sjajna.

Glavna opasnost po zemlji je RB A. Morris 869y 5 TD ali očekujem od odbrane domaćina da će uspeti da zaustavi trčanje gostiju.

Odbrana gostiju nije sjajna dozvoljavaju veliki broj jardi iako su protiv trčanja dobri ali su protiv pasa jako loši tek (29th) u ligi sa dopuštenih čak 289.2y po meču i tu vidim veliku šansu domaćina kojima je upravo pass igra najjače oružije!

Ja bi ipak na meču dao prednost Cowboysima koji su ipak kompletnija ekipa i uzeću pobedu Cowboysa u hendikepu....

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepisujem Crni od tebe:

 

Dallas Cowboys - Washington Redskins 1@1.55 ,Bwin ,kon, ishod

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepisujem Crni od tebe:

 

Dallas Cowboys - Washington Redskins 1@1.55 ,Bwin ,kon, ishod

 

Bolje da nisi :icon_cool: kasno su upalili malo je falilo da okrenu :icon_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...