Tuto 157 Posted November 23, 2012 Jutarnji pozdrav društvo! Nakon jučerašnjeg izostanka sa jutarnje prozivke, jutros sam opet tu. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 23, 2012 Poveći broj natjecatelja još uvjek se ponaša poput Trnoružice. Dani neumorno prlaze, a postovima ni traga ni glasa. Bit će zanimljivo dočekati kraj ovomjesečnog natjecanja i pogledati tko je u konačnici osvajač nagrada. Novi sustav bodovanja aktivnosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 23, 2012 Dobro jutro, dan ? Šta li je ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 23, 2012 Poveći broj natjecatelja još uvjek se ponaša poput Trnoružice. Dani neumorno prlaze, a postovima ni traga ni glasa. Bit će zanimljivo dočekati kraj ovomjesečnog natjecanja i pogledati tko je u konačnici osvajač nagrada. Novi sustav bodovanja aktivnosti. Pa mora da je ta većina videla onaj Dwizov post gde tebe nema u tablici. Pa kažu kad Tuto koji je toliko aktivan, a nema ga , onda mi treba suprotno. A i mene nebi čudilo da na nekom takmičenju neko ko bude recimo 15-ti osvoji nagradu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 23, 2012 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 23, 2012 Pa mora da je ta većina videla onaj Dwizov post gde tebe nema u tablici. Pa kažu kad Tuto koji je toliko aktivan, a nema ga , onda mi treba suprotno. A i mene nebi čudilo da na nekom takmičenju neko ko bude recimo 15-ti osvoji nagradu. Znaci svi u napad. Nije cilj top5 , nego top 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 23, 2012 Dobar dan ,pun pogodak (po mogucstvu)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 23, 2012 Poveći broj natjecatelja još uvjek se ponaša poput Trnoružice. Dani neumorno prlaze, a postovima ni traga ni glasa. Bit će zanimljivo dočekati kraj ovomjesečnog natjecanja i pogledati tko je u konačnici osvajač nagrada. Novi sustav bodovanja aktivnosti. Znaci imam i ja sanse nesto osvojiti ako nakucam postova...:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2012 (edited) Znaci imam i ja sanse nesto osvojiti ako nakucam postova...:) Ovdje svi imaju sanse, a i niko ih nema Edited November 23, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 23, 2012 Onda brale udaraj po tastaturi> Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2012 pozdrav svima biće zanimljivo saslušati Dwizov izvještaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2012 kako li se boduju ovi "tipovi" koji se postavljaju po sistemu copy/paste iz SuperSport-a? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2012 Na dobrom sam putu da dodam četvrtu titulu iz Expekt.com lige na svoj račun Quote Share this post Link to post Share on other sites