emir1983 21 Posted November 23, 2012 Onda brale udaraj po tastaturi> Vi sa preko 5000+ postova bi trebali da imate status oldtimera ili čovjeka koji je zasluženo zaradio penziju pa sada može da lagano odmara Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 23, 2012 Kvota na Lokomotivu je pala za 0,6 na bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 23, 2012 Nemojte zamjeriti, ali zanima me da li je ovdje praksa u temi nogomet samo onako bacati tipove bez neke analize? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2012 Nemojte zamjeriti, ali zanima me da li je ovdje praksa u temi nogomet samo onako bacati tipove bez neke analize? kako ko... neko onako baci a neko napravi analizu a ti izaberes ako ima nesto zanimljivo za odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 23, 2012 Nemojte zamjeriti, ali zanima me da li je ovdje praksa u temi nogomet samo onako bacati tipove bez neke analize?Analize se mogu objaviti na BC Portalu i drugačije boduju za aktivnost. Više pročitaj u naslovu Analize (crvenim slovima na vrhu foruma). Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 23, 2012 Isplati li se staviti kakve love na Lokomotivu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2012 Isplati li se staviti kakve love na Lokomotivu? po medjusobnom omjeru Lokomotiva ih nije dobila zadnjih 5 utakmica a i po tabeli kad gledas omjer kuci i u gostima nikako mi ne ide da je kec... mislim moze bit kec al nije puno siguran Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 23, 2012 Gosti valjda igraju bez nekoliko igrača pa rekoh zbog toga... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2012 Gosti valjda igraju bez nekoliko igrača pa rekoh zbog toga... e te detalje neznam... doduse kvota je pala sa 2.50 na 1.80, znaci ima nesto sumnjivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 23, 2012 Petak - dan za kladioničarski metak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 23, 2012 Petak - dan za kladioničarski metak. ja bi pre rekao corak.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2012 E ovo je ljepota... 17.minut i vec 3-0 i zaokruzen par Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 18:30 Naziv para: St Polten - Hartberg Tip para: Over 2,5 goals Tečaj: 1.530 Ev. dobitak: 6.530 Ev. gubitak: 1.530 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 23, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites