micha 27 Posted November 24, 2012 ...ne igrajte kvote 1.20 :) Tipa Man Utd, PSG, Bayern Na Unibetu - Man Utd - 1,17. PSG - 1,19, Bayern - 1,15. Nijedna nije 1,20 . Znači da igramo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Imas danas izmedju ostalih Totenhama 1.75 kvota :) Tottenhema ostavljam tebi, neka hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Na Unibetu - Man Utd - 1,17. PSG - 1,19, Bayern - 1,15. Nijedna nije 1,20 . Znači da igramo! hehe... imas pravo micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Hare, ovo navijacki Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: Radnik - Sarajevo Tip para: 2 Tečaj: 1.910 Ev. dobitak: 6.910 Ev. gubitak: 1.910 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Hare, ovo navijacki Provokativni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Provokativni. hehe, i ja sam igrao dvicu, doduse ne navijacki, ali dosta realna dvojka Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Ima li još šta pametno u ovoj našoj ligi? Mislim da Borac i Rudar ne bi trebali imati problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Ima li još šta pametno u ovoj našoj ligi? Mislim da Borac i Rudar ne bi trebali imati problema. Mislim da ce i Zvijezda uzeti Travnika, a Celik - Olimpik manje od 3 gola....i to bi bilo to za danas Sutra Zrinjski ce uzeti Velez sigurno, dok ne bi igrao Slavija - Leotar, nesto mi sumnjiv mec.... a Zeljo - Siroki ne bih igrao Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 24, 2012 Imas danas izmedju ostalih Totenhama 1.75 kvota :) Tottenhema ostavljam tebi, neka hvala A Šta mislite na Everton da se igra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 A Šta mislite na Everton da se igra? I ja razmisljam da ga igram, ali ovaj Norwich je tvrda ekipa + zadnjih 5 tekmi nisu izgubili.... ne znam, ja cu preskociti taj par... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 24, 2012 I ja razmisljam da ga igram, ali ovaj Norwich je tvrda ekipa + zadnjih 5 tekmi nisu izgubili.... ne znam, ja cu preskociti taj par... I ja ga preskacem . Atromitos , Hibernians i Košice su mi nekako sigurniji. Razmisljam da li da igram i na Anorthosis.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 I ja ga preskacem . Atromitos , Hibernians i Košice su mi nekako sigurniji. Razmisljam da li da igram i na Anorthosis.? Ti volis igrati te losije i malo poznate lige, tako da to ostavljma tebi na izbor Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Nema me do daljnjeg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Nema me do daljnjeg. Sta je bilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Dobar rezultat iz Bijeljine. Quote Share this post Link to post Share on other sites