Dinno 10 Posted November 24, 2012 Al Jazeera već uradila prilog koji će im dobro doći na proljeće: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=l6IZ2k16bkk&feature=related Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Ma navijacima ne treba dati da se pitaju i za transparente, a kamoli za nesto drugo.... njihovo je da navijaju, ali da navijaju,a ne da psuju i oni bi nesto ko mijenjali... Pazi... svi mogu izgubiti, to nije problem. I to kad se češće dešava, može se oprostiti ako se vidi zalaganje na terenu. Ali ne zalagati se i aplaudirati igračima je smiješno. To se u startu mora sasjeći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2012 Odmah raspad sistema http://sportsport.ba...-sarajeva/92558 od proljeca opet nece pratit nasu ligu za saida ce govorit "da je valjo osto bi u njemackoj" a jovica ce otjerat cim napravi prvi kiks na kosevu il ako zeljo pobjegne, a hoce, na jedno 4-5 bodova... toliko o onima u koje su se kleli cijelu jesen... znam napamet kako pricaju, slusam ih godinama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Pazi... svi mogu izgubiti, to nije problem. I to kad se češće dešava, može se oprostiti ako se vidi zalaganje na terenu. Ali ne zalagati se i aplaudirati igračima je smiješno. To se u startu mora sasjeći. Jesi li gledao tekmu? Kako citam po ovim portalima i izjavu Jovica, niko se nije zalagao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Ljut je Jovic pravo... kaze da su mnogi sebi ispisnicu napisali http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pojedinci-su-samo-sebi-napisali-ispisnice/92559 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2012 Ljut je Jovic pravo... kaze da su mnogi sebi ispisnicu napisali http://sportsport.ba...ispisnice/92559 a koga misle dovest kad nude virsle za rucak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 a koga misle dovest kad nude virsle za rucak Vjerovatno nikoga, ali imas omladinski pogon, nekog juniora koji bi se makar trudio, ali to znaci bye bye titula... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2012 Vjerovatno nikoga, ali imas omladinski pogon, nekog juniora koji bi se makar trudio, ali to znaci bye bye titula... kako god okrenes njima je bye bye titula... ne samo zbog ovoga nego kad pogledas komplet raspored na proljece, koliko utakmica imaju kuci a koliko na strani, a isto tako koliko zeljo ima utakmica kuci a koliko na strani... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 kako god okrenes njima je bye bye titula... ne samo zbog ovoga nego kad pogledas komplet raspored na proljece, koliko utakmica imaju kuci a koliko na strani, a isto tako koliko zeljo ima utakmica kuci a koliko na strani... Ima jos dosta do kraja, ne treba trcati pred rudu.... mi sutra da odradimo Siroki i onda lagano pripreme za proljece.... ne brinem se dok je sir Osim na klupi Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Jesi li gledao tekmu? Kako citam po ovim portalima i izjavu Jovica, niko se nije zalagao... Nešto malo, ali definitivno je da se nisu zalagali. Ma nije to prvi put, slična situacija je bila i u Lukavici. To sam uživo gledao i kad se počelo aplaudirati, odmah sam krenuo ka izlazu. Što se tiče praćenja lige... Nadrealista ima slabo sjećanje izgleda. :) Nekad se masovno među plavom populacijom pričala priča: "Ma ko, ja da ti pratim ovu našu ligu? Daj ba, ti si lud što to pratiš." ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2012 Nešto malo, ali definitivno je da se nisu zalagali. Ma nije to prvi put, slična situacija je bila i u Lukavici. To sam uživo gledao i kad se počelo aplaudirati, odmah sam krenuo ka izlazu. Što se tiče praćenja lige... Nadrealista ima slabo sjećanje izgleda. :) Nekad se masovno među plavom populacijom pričala priča: "Ma ko, ja da ti pratim ovu našu ligu? Daj ba, ti si lud što to pratiš." ;) hehe sve zavisi iz cijih usta ovo zelis da cujes Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 24, 2012 da li se sada vaditi ili pustiti da prenoći... ne znam ni sam. Znaš već onu izreku "ne kune majka sina što se kladi, već što se vadi". Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 24, 2012 Znam sve, znam. Do prije koju godinu bih možda i nešto srljao, ali sada je drugačija situacija, zadovoljan bih bio i sa malim minusom pa sutra nešto pokušati ozbiljnije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 24, 2012 Igokea ,hoce li dobiti Madjare? Quote Share this post Link to post Share on other sites