c4nton4 20 Posted November 25, 2012 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 161 Vrijeme odigravanja: 17:00 Naziv para: Chelsea(PiK)-ManCity(super poluvrijeme ili kraj) Tip para: 2 Tečaj: 2.300 Benitez ga prima u ejnus od cityja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 je*o ja real sinoć da ga j**em i želim svima dobar dan Pridruzujem se zeljama..... sugavi real ne moze Betisa da pobijedi.... koji jadovi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 (edited) Pridruzujem se zeljama..... sugavi real ne moze Betisa da pobijedi.... koji jadovi... a grbava sevilla im uvalila pet komada..sramotno. ja još prek moba ubacio da realovci daju više od 2.5 gola..pa da okreću rezultat..ne pitaj koliko sam bacio Edited November 25, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: NK Zagreb-Dinamo Zagreb Tip para: 2 Tečaj: 1.500 ćiro vs maminjo. iskre frcaju na sve strane Edited November 25, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 a grbava sevilla im uvalila pet komada..sramotno. ja još prek moba ubacio da daju više od 2.5 gola..pa da okreću rezultat..ne pitaj koliko sam bacio Mogu misliti Nisam gledao tekmu, ali da ne uvale frljavom Betisu nijedan, a Sevilla im utrpala peticu....e jebo im ja sve.... zato pa pa titula, nece nista osvojiti jadovi jadni... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: NK Zagreb-Dinamo Zagreb Tip para: 2 Tečaj: 1.500 ćiro vs maminjo. iskre frcaju na sve strane Ciro samo laprda.... ovo je dvica ko kuca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 25, 2012 Mogu misliti Nisam gledao tekmu, ali da ne uvale frljavom Betisu nijedan, a Sevilla im utrpala peticu....e jebo im ja sve.... zato pa pa titula, nece nista osvojiti jadovi jadni... ja sam gledo... real ne bi zabio gola jos tri utakmice da su igrali... usput jebem ga i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 ja sam gledo... real ne bi zabio gola jos tri utakmice da su igrali... usput jebem ga i ja Kada na forumu ima ovoliko jebaca, mogu misliti koliko ih ima od sinoc na svijetu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 ja sam gledo... real ne bi zabio gola jos tri utakmice da su igrali... usput jebem ga i ja ja sam pratio preko moba, imao sam prijenos prek bet365 mobile i kladio se. retardirani pasovi, nitko na centaršutu. lopte su samo ulijetale u sredinu, nikog nije bilo. tu i tamo pepe zakasnio. golman branio nenormalno onih par šuteva što je real zaprijetio..al ostatak goli kur*c Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 još se i casillas poigravo poput kretena. nisu ličili na sebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 kako ovdje vrijeme leti. vidim da mi je zadnji post bio pred 21 minutu..jbt. bježim. čujemo se kad se čujemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 25, 2012 ja sam pratio preko moba, imao sam prijenos prek bet365 mobile i kladio se. retardirani pasovi, nitko na centaršutu. lopte su samo ulijetale u sredinu, nikog nije bilo. tu i tamo pepe zakasnio. golman branio nenormalno onih par šuteva što je real zaprijetio..al ostatak goli kur*c ma igra nidje veze... izvodi Ozila koji je pravi razigravac i koji jednim potezom rijesi utakmicu a uvodi Modrica (nek se niko ne uvrijedi) koji loptu daje samo prvom do sebe, nedo bog probat nekom dodati a da je udaljen vise od tri metra... onda nekako i dodju do 16 - 20 metara al neznaju sta dalje i samo bezveze ubacivali visoke lopte u sesnesterac a Betis cistio i izbijo, plus napravili par dobrih kontri pa su mogli jos koji go uvalit... Ozil je za mene nezamjenjiv u Realu al Murinjo ce ga upropastit sa ovim taktiziranjem malo on igra malo Modric.. tako igrac najlakse ispadne iz forme, nesto slicno radi Mancini, stalno mijenja prvu postavu.. ako vec hoce da mu Modric igra nek mu nadje neku drugu poziciju al Ozila ne bi trebo dirat Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 25, 2012 Momci iz Sarajeva ,jel Zeljo danas dobija ili bolje Under odigrati?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 25, 2012 ja sam gledo... real ne bi zabio gola jos tri utakmice da su igrali... usput jebem ga i ja A Mourinho kaže da je kriv raspored, da Real nema uticaj na to ali "neko drugi" ima, pa je Real igrao u sredu i subotu. Tome je dodao i loše sudjenje, čisto da mu ne omanu svi izgovori. Prošle godine, Barcelona igrala u sredu sa Chelsea-em, pa u subotu sa Realom, i opet u utorak sa Chelsea-em. Tada je Mourinho ćutao, a Real je imao obrnut raspored: utorak - Bayern, subota - Barcelona, sreda - Bayern. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 (edited) Momci iz Sarajeva ,jel Zeljo danas dobija ili bolje Under odigrati?? Potrudit cu se da budem objektivan Ja sam igrao na Zelju, ne zato sto navijam za taj klub, vec iz drugih razloga. Atmosfera u timu je vise nego dobra. Zadnje je kolo jesenjeg dijela, sa pobjedom Zeljo ce prezimiti na prvom mjestu, bice dobro popunjen stadion, u boljoj je formi Zeljo od Sirokog, koji u zadnje vrijeme igra dosta dobro, ali na Grbavici se rijetko radovao, pa skoro nikad. Uvjeren sam u pobjedu plavih, a za under ne znam, ja sam igrao keca. Edited November 25, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites