Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

25.11.2012.

Recommended Posts

A Mourinho kaže da je kriv raspored, da Real nema uticaj na to ali "neko drugi" ima, pa je Real igrao u sredu i subotu. Tome je dodao i loše sudjenje, čisto da mu ne omanu svi izgovori. Prošle godine, Barcelona igrala u sredu sa Chelsea-em, pa u subotu sa Realom, i opet u utorak sa Chelsea-em. Tada je Mourinho ćutao, a Real je imao obrnut raspored: utorak - Bayern, subota - Barcelona, sreda - Bayern.

Mourinha cijenim kao trenera, ali je malo reci kakav je on pakas. Toliko izgovora, krivaca, da je to nevjerovatno. Dobar trener nikad nece svaliti krivicu na sudije, raspored, lose vrijeme, nije guzio itd itd.

Potrudit cu se da budem objektivan :50yes:

Ja sam igrao na Zelju, ne zato sto navijam za taj klub, vec iz drugih razloga. Atmosfera u timu je vise nego dobra. Zadnje je kolo jesenjeg dijela, sa pobjedom Zeljo ce prezimiti na prvom mjestu, bice dobro popunjen stadion, u boljoj je formi Zeljo od Sirokog, koji u zadnje vrijeme igra dosta dobro, ali na Grbavici se rijetko radovao, pa skoro nikad. Uvjeren sam u pobjedu plavih, a za under ne znam, ja sam igrao keca.

Hvala odigracu da gosti ne daju gol!!!( Zeljo samo 1 gol primio kod kuce , ako se ne varam)

Hvala odigracu da gosti ne daju gol!!!( Zeljo samo 1 gol primio kod kuce , ako se ne varam)

Jeste i to od ekipa koja je juce pobijedila Sarajevo :icon_biggrin:

Zeljo je tu utakmicu igrao bez navijaca, jer je bio kaznjen...

Gledali iko ovaj jad od fudbala Chelsea - City?

Gledam kosarku Partizan -Cedevita 24-28 HT ,Ne zna se ko losije igra , a kao dve nabolje ekipe u ABA ???

Gledam kosarku Partizan -Cedevita 24-28 HT ,Ne zna se ko losije igra , a kao dve nabolje ekipe u ABA ???

Poluvrijeme a ukupno 52 kosa ???? Jao jao....sav ovaj nas sport postaje sve gori i gori...

Pa dobro, ne mora svaka utakmica biti aktraktivna. Dvije najbolje ekipe lige i jasno da će se malo tvrđe igrati.

Ma ne igraju odbrane preterano dobro nego puno se gresi u napaadu (ne iznudjene greske)

Jeste i to od ekipa koja je juce pobijedila Sarajevo :icon_biggrin:

Zeljo je tu utakmicu igrao bez navijaca, jer je bio kaznjen...

meni je tu under bas realan a i igro sam... kec moze bit a i ako bude bice 1:0, nesto nevjerujem u rezultat 2:1 ili 3:0 za Zelju

goooooollllllllllllllllllllllllllll 2-1 94.minut

ove vaše lige su uštimane do ibera. igralo bi se dok željo ne pobjedi :icon_lol:

baš mi je drago ko navijaču dinama da je ćaćić poduvo kitu