c4nton4 20 Posted November 25, 2012 trebao sam :) pa utd ima sajt na fb. odi i žicaj ako nije gotovo takmičenje. od 50 milijuna fanova svaki petstoti da lajka.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 bravo juve Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 nadam se da će favorizirani rampage vodit da odigram preokret texasa na ahl live Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 (edited) okc barons imam konačni ishod @2.1 , već vode 6-2 ahl Edited November 25, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 25, 2012 pozdrav svima, imam jedno pitanje, mozete li lajkovati jedan link na FB-u (fotografiija) ucestvujem u jendoj nagradnoj igri, i vodim trenutno ali se drugolpasirani lik sluzi razmjenom lajkova pa me stize :) svaki je glas za uhar, inace igra traje cijeli mjesec i pri kraju je...ako tuto dozvoljava stavit cu link, ako ne dozvoljava, izbrisat cu.... http://www.facebook....&type=1 Hvala vam... Pozdrav, Evo i od mene jedan lajk! Srećno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 od mene pozz. pričam sam sa sobom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 25, 2012 pa utd ima sajt na fb. odi i žicaj ako nije gotovo takmičenje. od 50 milijuna fanova svaki petstoti da lajka.. probat cu i to mada mislim da ne dozvoljavaju da se stavljaju takvi linkovi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 25, 2012 Evo i od mene jedan lajk! Srećno! Hvala Micha! :13cheers: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 25, 2012 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 25, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 25, 2012 laku noc ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 Za kraj dana, evo sta misle Nadralisti o jesenjoj tituli Zelje Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 25, 2012 E, laku Noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 Laku noć u ovoj temi, pa čovjek vam je lijepo otvorio novi topic pred pk vremena : OJDI AMO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 Laku noć u ovoj temi, pa čovjek vam je lijepo otvorio novi topic pred pk vremena : OJDI AMO Almir je malo poranio sa novom temom, pa nije jos kraj ovog kladionicarskog dana.... ili jeste Quote Share this post Link to post Share on other sites