Dinno 10 Posted November 25, 2012 Kraj 2-1 Zeeeeljoooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 prepotentni sroljo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 nije ćiri ni do koljena. ni on ni maminjo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 ove vaše lige su uštimane do ibera. igralo bi se dok željo ne pobjedi Bilo je dosta prekida, manijaci slave 25 godina, pa je bilo dosta bakljade i sudija je prekidao igru, pa produzio 6.minuta.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 nije ćiri ni do koljena. ni on ni maminjo Iskreno ko je taj cacic? ja nikad ranije nisam cuo za njega? kakvu je imao karijeru, fudbalsku - trenersku? Mislim da on nije za dinama, imate vi boljih strucnjaka od ovog levata... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 Iskreno ko je taj cacic? ja nikad ranije nisam cuo za njega? kakvu je imao karijeru, fudbalsku - trenersku? Mislim da on nije za dinama, imate vi boljih strucnjaka od ovog levata... da, al oni bi koštali mamića i neće doć da ne dožive poniženje od diktatorske upravi kakva je dinamova. dinamo više nije klub nego proizvodni pogon Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 pa mamić trenira dinamo, ne marioneta od trenera Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 s osmjehom na licu sam izgubio pare na dinamu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 da, al oni bi koštali mamića i neće doć da ne dožive poniženje od diktatorske upravi kakva je dinamova. dinamo više nije klub nego proizvodni pogon Da, sada se sjetih sta je Vahi uradio kreten....e kada mu Vaha nije valjao, onda nece sigurno niko doci da ga ponizava, tu si u pravu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 s osmjehom na licu sam izgubio pare na dinamu I mene ja za sada samo dinamo oborio.... imam jos 2 para, valjda ce biti jos jedan kiks da mi bude lakse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 Da, sada se sjetih sta je Vahi uradio kreten....e kada mu Vaha nije valjao, onda nece sigurno niko doci da ga ponizava, tu si u pravu.... neće doć nitko s kredibilitetom. idući trener će vjerojatno biti bivši kondukter ili školski domar tek toliko da dinamo ima neko lice za press konferencije Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 I mene ja za sada samo dinamo oborio.... imam jos 2 para, valjda ce biti jos jedan kiks da mi bude lakse... nemoj igrat ništa od nogometa što ja postavim. primjetio sam da sam u negativnom nizu s tim sportom već par dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 25, 2012 baš mi je drago ko navijaču dinama da je ćaćić poduvo kitu Naprotiv , meni kojeg boli kita i za jedne i za druge nije drago kaj bude taj klaun opet dobil publicitet koji ne zasluzuje vec 10-ak godina. Oronulo prepotentno strasilo, nista drugo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 25, 2012 nemoj igrat ništa od nogometa što ja postavim. primjetio sam da sam u negativnom nizu s tim sportom već par dana Nisam ni vidio da si ti to igrao.... ja odigrao 8 parova na tiket, onako nabacao i prodjem 5 i dinamo me zeznu.... cekam juve 2 i porto 2, bice kiks jos neki... nadam se Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 25, 2012 idem malo pogledat live. žrtvovat ću nekih stotinjak kuna, valjda će neki somić uletit do ponoći. Quote Share this post Link to post Share on other sites