El Presidente 0 Posted November 25, 2012 (edited) AUGSBURG – HANNOVER /under 5,5/ 1,83 / 16:30h / Bwin Stake: 5/10 Ovo bi morao biti čvrsti under kako god okrenem. Govorio sam već puno puta ove sezone i o Augsburgu i o Hannoveru i zajedničko im je da igraju dobru obranu i ona im je zaštitni znak. Da nije bilo ozlijede golmana Ehelechnera Augsburg bi vjerovatno imao najbolju obranu lige, ali se u tim utakmicama vidjelo koliko on znači za ekipu. Od kada se oporavio imaju 4 undera i jedan over i to iz utakmice sa DEGom kojeg su razbili. Mislim da u sljedećim tjednima ako im obrana ostane zdrava od njih možemo očekivati još undera jer imaju 4 ozlijeđena napadača. Stephen Werner (5g+5a), T.J.Travelyan (4g+6a), Chad Bassen (2g+3a) i mladi Schaffler su ozlijeđeni napadači, a fali i bek J.D.Forrest (1g+3a) koji je važan na PP. To su veliki udarci za ekipu koja malo zabija i nema širok roster. Zbog toga bek Draxinger igra u 4.liniji kao napadač. O Hannoveru sam govorio u petak. Rekao sam da je riječ o defanzivno odličnoj ekipi. Okosnica ekipe su stariji igrači i oni su realni po pitanju svojih mogućnosti i zato igraju odličnu obranu, a priliku za gol traže kroz kontru ili PP. Nedostaju im napadači Hlinka i Kruger. Prva međusobna ove sezone je u underu (3:0 za Hannover), a zbog svih izostanaka i stila igre isto treba očekivati i danas. Edited November 26, 2012 by El Presidente Quote Share this post Link to post Share on other sites