micha 27 Posted November 26, 2012 Dobar vam dan! još čekam sf. ajd laku noć, dosadio sam sam sebi..ustajem na posao za par čuki Svaka tebi čast . Kako izdržavaš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 26, 2012 Dobar vam dan! Svaka tebi čast . Kako izdržavaš? Mladost moj micha, mladost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 26, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 26, 2012 Mladost moj micha, mladost a nekaze se djaba mladost ludost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 26, 2012 Sretno svima na kladari i pozdrav do veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 26, 2012 Jutarnji pozdrav ekipici! Nema Baneta i c4nton4 je sam dežurao. Uspješan dan! malo sam se družio sam sa sobom Dobar vam dan! Svaka tebi čast . Kako izdržavaš? Poremećaj spavanja od malih nogu. Ne treba mi puno sna da funkcioniram Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 26, 2012 treba taj tvoj tempo zivota (zene ,pice ,kladjenje...) i ispratiti!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted November 26, 2012 Poremećaj spavanja od malih nogu. Ne treba mi puno sna da funkcioniram Ne znam da li ti ostavlja neke posljedice, ali i meni bi to u nekim trenucima dobro došlo. Kad slabo spavam, odmah loše funkcionišem, nedovoljna skoncentrisanost i sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted November 26, 2012 Poremećaj spavanja od malih nogu. Ne treba mi puno sna da funkcioniram I kod mene je tako bilo par godina, a sad mogu da zaspim čim sednem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 26, 2012 treba taj tvoj tempo zivota (zene ,pice ,kladjenje...) i ispratiti!!! Za sad funkcioniram Ne znam da li ti ostavlja neke posljedice, ali i meni bi to u nekim trenucima dobro došlo. Kad slabo spavam, odmah loše funkcionišem, nedovoljna skoncentrisanost i sl. Možda malo kad opali dnevno svjetlo koncentrtacija malo padne, al mozak brzo uhvati radnu temperaturu i sve normala I kod mene je tako bilo par godina, a sad mogu da zaspim čim sednem. prije par godina sam znao svaki dan nakon posla izletit na pol sata i otrčat nekih 6 i po kilometara pa je san bio nešto bolji Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 26, 2012 Dobra zena i dobro vino je lek za pravi san!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 26, 2012 Dobra zena i dobro vino je lek za pravi san!! E, da..kad se baš nalijem ko šupak onda mogu spavat. To je istina. Teško da ću nać ženu koja bi me uspavala. A žena bi me uspavala jedino da ima ravno dupe i da nema cice Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 26, 2012 Dala mi je jedna kolegica jednom neki čaj od nekog zelenila za lakši san. Toliko sam prdeckao od tog da nisam mogao mirno ni ležat da skupim energiju za naredni dan. Onda sam čuo neki savjet za našopavanje bananama, ni to nije upalilo. A kemikalije ne trpam u sebe pa lijekarije izbjegavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 26, 2012 E, da..kad se baš nalijem ko šupak onda mogu spavat. To je istina. Teško da ću nać ženu koja bi me uspavala. A žena bi me uspavala jedino da ima ravno dupe i da nema cice Kad te zena dobro izmori onda ti je i 2 case vina dosta za dobar san ! Quote Share this post Link to post Share on other sites