rockytomas Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 (edited) 21:00, Parma- Inter , Tip 2 @ 2.50,Pinnacle, 4/10 Mec iz Italijanske Serie A u kome Parma docekuje Inter. Iako italijansku ligu bas ne volim previse da igram u kladioniciu usred slabije ponude danas ipak sam odlucio da ukazem poverenje Interu iako to sigurno nije lak mec. Inter ce imati veliki motiv jer Juventus je u ovom kolu kiksnuo i izgubio od Milana i sada bi Inter pobedom stigao na samo 1 bod razlike i pretekao bi Fiorentinu sa kojom deli drugo mesto ali imaju ovaj mec manje. Inter je lose startovao u sezoni ali nakon nekoliko losih rezultata tim se uigrao i zabelezio seriju pobeda cak 10 aredom racunajuci i meceve u ligi Evrope gde su uglavnom igrali sa rezervistima ali u zadnja dvaq meca u ligi prvo su izgubili od Atalante u gostima sa 3-2 a zatim na svom terenu su igrali samo 2-2 sa Kaljarijem , ja u sali kazem da ih je Partizan toliko umorio da nemogu doci sebi, poraz od rubina u ligi evrope sa rezervistima uopste nije bitan jer su vec obezbedili plasman dalje i taj mec im je bio samo otaljavanje ali u ligi posle dva nespeha prosto bi bilo nemoguce da ne pobede u trecem mecu jer Inter igra odlicno u gostima i osim tog poraza od Atalante imaju svih 6pobeda i rekao bih da ovom timu vise odgovara igra u gostima gde je i domascin prinudjen da napada i tako Inter ima prostora za napade za razliku od igara na svom terenu gde se gosti zabunkerisu i iz kontri opasno ugrozavaju gol Intera. Sto se tice Parme oni su deseti na tabeli sa 17 bodova a kuci imaju po 3 pobede i remija sto je za takvu ekipu malo mnogo i bio bi red da i u koloni poraza zabeleze 1 jer mislim da nemaju bas toliko kvalitetan sastav Doduse oni su u zadnja dva medjusobna meca pobedili Inter na svom terenu sto me opet navodi da je previse da i treci put zaredom Inter ne pobedi Parmu u gostima . Oba tima imaju po nekoliko izostanaka ali mislim da to nece puno da utice na tok meca kod Parme Cristian Zaccardo, Daniele Galloppa i Marco Parolo a kod Intera suspendovani Antonio Cassano, Walter Gargano i povredjeni Andrea Ranocchia, Fredy Guarin, Gaby Mudingayi, Joel Ob ali Inter ima veliki izbor igraca i uopste nije toliko bitno ako neko izostane jer je rezerva jos bolja Edited November 26, 2012 by rockytomas Quote
rockytomas Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 21:00, Zaragoza - Celta Vigo, Tip 1 @ 2.14, Pinnacle , 4/10 Mec iz Spanske lige u kome domaca Zaragoza docekuje Celtu Zaragoza je 13-ta sa ucinkom 12 5 0 7 15 : 21 (-6) 15 a na svom terenu su solidni 6 3 0 3 10 : 8 9 a glavni razlog zasto igram 1 je ocajna Celta u gostima gde ima ucinak 6 0 0 6 6 : 14 0 i medjusobni mecevi gde je Zaragoza u sva tri zadnja meca na svom terenu pobedila Ocito je da je Celta sasvim druga ekipaq cim napusti svoje dvoriste dakle sve u wsvemu nije neka analiza ali kad je ovakva ponuda sasvim dovoljno da se pokusa sa pobedom domacih Quote
c4nton4 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: Atl.Rafaela(rbg)-Colon SF(raspon broja golova) Tip para: 2-3 Tečaj: 1.900 Quote
rockytomas Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 01:30, Atl. Rafaela - Colon Santa FE tip over 2,5 golova @ 2.30, Unibet ,3/10 Posto se za ovaj mec po celom FB suska za prelaz 1-2 u sta ipak sumnjam ali probao na sitan ulog Ali kad se pogleda da u Argentinskoj ligi koja ne obiluje bas golovima Rafaela ima kuci 13-10 na 8 meceva sto je dobar prosek a ukupno 8 od 16 su bile over A Colon 13-12 na 8 meceva i ukupno 11 puta su igrali over od 16 meceva dakle po statistici jako realno da prodje ovo sa golovima a kvota je odlicna Quote
Recommended Posts